aaa_mobi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 215 عنوان بنظرتون حس ششم واقعیه❓ 72 بازدید | 13 پست بعضیاشون حرفاشون درست درمیادم اما بعضیارو نمیدونم باور کنم یا نه 1404/09/24 | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 2334 نه با حدود 20 نفر اینجا حرف زدم . اون اول ماه تولد و چیزای عادیو درست میگفتن اکثرا . ولی هیچکدوم اون اتفاقا که میگفتن نمیفتاد و نیفتاده دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 5166 نه با حدود 20 نفر اینجا حرف زدم . اون اول ماه تولد و چیزای عادیو درست میگفتن اکثرا . ولی هیچکدوم اون ... چون از ته دلت باورشون نداشتیببین حس ششم واقعی نیستولی کلمات و انرژیشون و اون تلقینی که میکنیم واقعیهباید باور داشته باشی که اتفاقی که میخوای میوفته و از یه نفر بخوای که اینو همش بهت بگه که بهت تلقین شهتاثیر داره مطمئن باش مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
aaa_mobi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 215 نه با حدود 20 نفر اینجا حرف زدم . اون اول ماه تولد و چیزای عادیو درست میگفتن اکثرا . ولی هیچکدوم اون ... من با زیادشون حرف زدم حس شو نسبت بهم درست بود اما ی چیزی گفتن میوفته اما هنوز نیوفتادهمن در دوره طلاقم میگن برمیگردی اما همسرت ادم خوبی نیس برنگردی خوبه😕
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 2334 من با زیادشون حرف زدم حس شو نسبت بهم درست بود اما ی چیزی گفتن میوفته اما هنوز نیوفتادهمن در دوره طلا ... چرته هیچکدوم درست درنمیاد اخرش . این خط این نشون دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
aaa_mobi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 215 چون از ته دلت باورشون نداشتیببین حس ششم واقعی نیستولی کلمات و انرژیشون و اون تلقینی که میکنیم واقعیه ... واقعا الان بیشتر از 20نفر بهم گفتن ک برمیگردین منم امیدوارم شدم انگاز از ته دلم هم میگه برمیگردی
ـــaidam1384ــــ عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 909 من با زیادشون حرف زدم حس شو نسبت بهم درست بود اما ی چیزی گفتن میوفته اما هنوز نیوفتادهمن در دوره طلا ... بنظرتون کدوم کاربر حسش قویه؟
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 2334 چون از ته دلت باورشون نداشتیببین حس ششم واقعی نیستولی کلمات و انرژیشون و اون تلقینی که میکنیم واقعیه ... اینو داری به کسی میگی که سلطان قانون جذب و شکرگزاریه ها سیسیحس ششم واقعی نیست من انقدر اعتقاد داشتم که همه ی حس ششمی هارو پین کرده بودم و همش هر تاپیک حس ششم میدیدم چادر میزدم توش دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
aaa_mobi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 215 چرته هیچکدوم درست درنمیاد اخرش . این خط این نشون اره شاید منم بخاطر این برمیگردم امید دارم همسرم ادم خوبیه و جایی فرصت دادن بهش هس
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 2334 بنظرتون کدوم کاربر حسش قویه؟ هیچکدوم . میگم که . هیچکدوم اتفاق نیفتادن دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
aaa_mobi مدیر استارتر عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 215 اینو داری به کسی میگی که سلطان قانون جذب و شکرگزاریه ها سیسیحس ششم واقعی نیست من انقدر اعتقاد داشتم ... منم مثل توام ت هر تاپیک حس ششم هستم😅
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 2334 منم مثل توام ت هر تاپیک حس ششم هستم😅 اره . ولی دیگه حدودی یک و نیم یا دوماهه که کلا تو تاپیکاشون نمیرماینجوری ارامش بیشتری دارم کلا دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜