2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

با حدود 20 نفر اینجا حرف زدم . اون اول ماه تولد و چیزای عادیو درست میگفتن اکثرا . ولی هیچکدوم اون اتفاقا که میگفتن نمیفتاد و نیفتاده

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

نه با حدود 20 نفر اینجا حرف زدم . اون اول ماه تولد و چیزای عادیو درست میگفتن اکثرا . ولی هیچکدوم اون ...

چون از ته دلت باورشون نداشتی

ببین حس ششم واقعی نیست

ولی کلمات و انرژیشون و اون تلقینی که میکنیم واقعیه

باید باور داشته باشی که اتفاقی که میخوای میوفته و از یه نفر بخوای که اینو همش بهت بگه که بهت تلقین شه

تاثیر داره مطمئن باش

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

نه با حدود 20 نفر اینجا حرف زدم . اون اول ماه تولد و چیزای عادیو درست میگفتن اکثرا . ولی هیچکدوم اون ...

من با زیادشون حرف زدم حس شو نسبت بهم درست بود

اما ی چیزی گفتن میوفته اما هنوز نیوفتاده

من در دوره طلاقم میگن برمیگردی اما همسرت ادم خوبی نیس برنگردی خوبه😕

من با زیادشون حرف زدم حس شو نسبت بهم درست بود اما ی چیزی گفتن میوفته اما هنوز نیوفتادهمن در دوره طلا ...

چرته هیچکدوم درست درنمیاد اخرش . این خط این نشون

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

چون از ته دلت باورشون نداشتیببین حس ششم واقعی نیستولی کلمات و انرژیشون و اون تلقینی که میکنیم واقعیه ...

واقعا الان بیشتر از 20نفر بهم گفتن ک برمیگردین

منم امیدوارم شدم انگاز از ته دلم هم میگه برمیگردی

چون از ته دلت باورشون نداشتیببین حس ششم واقعی نیستولی کلمات و انرژیشون و اون تلقینی که میکنیم واقعیه ...

اینو داری به کسی میگی که سلطان قانون جذب و شکرگزاریه ها سیسی

حس ششم واقعی نیست من انقدر اعتقاد داشتم که همه ی حس ششمی هارو پین کرده بودم و همش هر تاپیک حس ششم میدیدم چادر میزدم توش

بنظرتون کدوم کاربر حسش قویه؟

هیچکدوم . میگم که . هیچکدوم اتفاق نیفتادن

منم مثل توام ت هر تاپیک حس ششم هستم😅

اره . ولی دیگه حدودی یک و نیم یا دوماهه که کلا تو تاپیکاشون نمیرم

اینجوری ارامش بیشتری دارم کلا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792