2777
2789
نوش جونم هرچی دارمشما هم فشاری نشوبر هم وطنت خوب بخاهمه باید فقیر باشن دل شما خنک شخ

تو توهماتت اره داری

وگرنه سوال کردن نداشت

بعدشم

تو داری دلداغی میدی هم وطناتو بعد چی نطق میکنی؟

عااااااای،من علیه‌ گرایلیمه،شما‌ مره‌ نشناسنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم بجای اینجور گارد گرفتن و دلقکانه جواب دادن یکم فکر میکنم بعد زر میزنم بله خونه باباش میخوره ...

اسی اگر راست بگه، عقده توجه داره

اگر دروغ بگه

که ۱۰۰درصد دروغ میگه

از تاپیکاش پیداست

بزار تو توهمش خوش باشه

نه عزیزم بجای اینجور گارد گرفتن و دلقکانه جواب دادن یکم فکر میکنم بعد زر میزنم بله خونه باباش میخوره ...

لفظ خوردن و خوابیدن جالب نیست

گارد اولیه رو شما گرفتی نسبت به دختر مجردی که دیدی

درآمدش بالاست و بهت فشار اومد😊 کسی که درآمدش انقدره قطعا خیلی تلاش میکنه و زحمت میکشه. چون خونه باباشه دلیل نمیشه کاراش بی ارزش بشه. اگه نگاه شما فقط در حد خرید مانتو و کفش باشه بله درسته. اما کسی که با این درآمد بخواد ماشین خوب بخره، ملک بخره، یا بیزنس جدید راه بندازه تو این مملکت مبلغ قابل توجهی نیست حالا چه مجرد باشه چه متاهل. حالا منظورم حتما همین کاربر نیست، دخترای مجرد زیادی هستن که درآمد خوبی دارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

تو اولین فرصت برو مشاور اینهمه حسادت وبدبینی و بدخواهس ریشه یابی شه

اولا من آرزوی قلبیم اینه هر ۸۰ میلیون هم وطنم تو رفاه باشن

ثانیا

مشاور و تو باید بری توهمیه بدبخت که تو رویاها ۸۰ میلیون درآمد داری

آخی

خب چه ربطی دارن

چون یه نفر درآمدش ۲۰ تومنه یکی دیگه نباید بگه ۷۰ درآمد داره؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی