2777
2789
عنوان

مامانم سر زده رفته خونه داداشم اوناهم اصلا باهاش حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7843 بازدید | 287 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر خودشم میومد شوهرش همچین رفتاری میکرد ایا بازم اشکالی نداشت؟

نه اشکالی نداشت مهمون سرزده منم راه نمیدم. مامان من تاحالا بدون دعوت خونه ام نیومده چه برسه مادرشوهر. البته بستگی به فرهنگ بالا و پایین خانواده ها و اصالتشون داره

شاید از قبل ناراحته ازتون قبلا کاری نکردید دلخوری پیش بیاد؟!

هر چی باشه حرمت مهمون واجبه

خواهر شوهر من سر موضوعی ب من بی احترامی کرد، من جوابش رو ندادم و تا یه سال قهر کرد

وقتی خودش پا شد اومد خونمون و بدون عذرخواهی، بدون توضیح درمورد رفتار بد گذشته اش، من اصلا ب روش نیاوردن، تحویل گرفتم، پذیرایی کردم و اصلا نگفتم تو چرا با من اون رفتار رو داشتی، بعدش خودش تعجب کرده بود ک من ب روش نیاوردم و مثل گذشته با روی باز استقبال کردم

میدونی چرا؟ چون مهمونم بود، اومده بود تو خونه من، حرمتش واجب بود، شاید اگر جایی غیر از خونه خودم بود بهش گله میکردم ولی تو خونه خودم، نه!

من خودم به شخصه از معمون سرزده بدم میاد و به همه هم گفتم قبل اومدن بهم خبر بدن مخصوصا الان ک همه یه گوشی دستشونه

ولی وقتی خودمو میزارم جای این عروس خانوم میبینم خیلی بی شعوری و خباثت میخواد کسیو اینجوری از در خونت رد کنی مخصوصا ک محبتش هم شامل حالت باشه

اینم جدید مد نکنید ک از مهمون سرزده خوشش نمیاد احتمالا ایشون اصلا دوس نداره کسی بره خونش سرزده رفتن بهانس

عروسای مظلوم نی نی سایت منو نخورید توروخدا ولی این همه بی رحمی و نامهربونی خوب نیست بخدا دنیا خیلی کوچکتر از اون چیزی هست ک شما فکر می کنید اونم ی نفر بوده فوقش ازش با ی چای وهموننون قندیا پذیرای می کرد تازه ندارم هرچی درست کرده بود می آورد کم وزیاد می خوردن خونه بچش بوده چرت این همه بی رحمی می کنید. از کار اون عروس این قدر ناراحت کنندهنیست ک کامنتای شما غم عالمو ب دلم آدم می نشونه چ خبره اخه

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
خب عزیزم میتونست همینو زنگ بزنه به زنداداشت بگه فلانی جان من بیرونم یهویی دلم خیلی برا تو ونوه هام ت ...

وای چرا الکی طرفداری میکنی واقعا بیشعور بوده چرا میخوای طرفداری الکیشو کنی

هر روز که نرفته یبار بوده خونه شام غریبانم باشه باید تعارف میکرد

غریبه هم بیاد دم خونم صدبار تعارفش میکنم بلانسبت مگه ادم گاوه

البته که به فرهنگ آدما ربط داره مثلا کسی که از لفظ گاو استفاده میکنه ممکنه سرزده هم بره خونه بقیه طلبکارم بشهچرا چون فرهنگش پایینه

میه یهویی دلم برای بچه ها تنگ شد بعدم گفته اینارو بدم بهشون

مادرت دیگه نره خونشون و هر وقتم اگه یهویی اومدن ،بره بیرون تا بفهمه که چه قدر نفهمه ،با خود ش نگفته مادر بزرگشون اومده کلی خرید کرده ،حداقل بیاد ی چای بخوره