2777
2789
عنوان

بارداری

104 بازدید | 9 پست

سلام خانما یه سوالی داشتم لطفا هرکس دوست داشت جواب بده

اگه شما وسط یه جمع دوستانه با فامیلی بگید بچه دوست دارید و شوهرتون هم گفته ما میخایم بچه دار شویم

یکی اونجا بهتون بگه فلانی (شوهرتون)جو گرفته چرت و پرت میگه شروع کنه از خرجایی که برای بچه اش کرده و یجوراییی به شما پز بده و تحقیرتون کنه که شما در حدی نیستید که بخواهید بچه دار شید. چه واکنشی نشون میدید بهش

لطفا بگید چون خیلی دلم شکسته و فکرم مشغوله این مسئله برای خودم پیش اومده و خیلی خیلی ناراحتم 💔

صبور باش . گاهی برای بهتر شدن باید از بدترین شرایط عبور کرد.🌸🌙
من راستش نه قصد بچه دار شدن دارم ، نه به حرف مردم اهمیتی میدم.یک گوش در یک گوش دروازه

درسته عزیزم 🥲ولی این اتفاقی که من گفتم خیلی پیش اومده و همیشه داخل اکثر جمع ها یک نفر همش این حرف رو به من زده من خیلی زودرنج هستم همش سعی میکنم اهمیت ندم ولی یه جاهایی کم میارم از خودم متنفر میشم که نمیتونم فراموش کنم این حرفارو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته عزیزم 🥲ولی این اتفاقی که من گفتم خیلی پیش اومده و همیشه داخل اکثر جمع ها یک نفر همش این حرف ر ...

کم اوردن که بد نیست ، اما تا جایی که منجر به قبول حرف هاشون نشه. اگه شما صلاح زندگیتو بچه نیاوردن میبینی ،دیگه اهمیتی نداره اون فرد چه نظری داره . مثال بود.

معمولا هم ادعا رو مردی دارن که تو عمل اونقدرام عالی نیستن

شاید واقعا داره دلسوزی میکنه راست میگه بچه دار شدن دیگه خیلی سخت شده فقطم خرج و مخارج نیست کشور زیاد خوبی نداریم خودت میدونی دیگه گفت نداره اینده اون بچه چی میشه شاید واقعا به اینا فکر کرده

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

والا اون آدم باید خیلی بیشعور و پر از کمبود و عقده باشه که برای خالی کردن عقده هاش و مطرح کردن خودش به تو همچین حرفی بزنه

راستش رو بخوای من دارم همچین آدمی اطرافم و منم چند باری سنگین و کمرشکن جوابشو دادم و دیگه هم ارتباطمو باهاش ب حداقل رسوندم

همین ...

والا اون آدم باید خیلی بیشعور و پر از کمبود و عقده باشه که برای خالی کردن عقده هاش و مطرح کردن خودش ...

این شخصی که میگم از پارسال که خبر حاملگیش رسید اومد خونهی من موند تمام کارهاش روی دوش من بود شوهرش چندین بار با من دعوا کرد که چرا به زن من توجه نمیکنی اون حاملس تو که حامله نیستی میخابی ..خیلی چیزا هست خیلی حرفهای نیش داری بهم زدن توی یک مهمونی یه نفر به شوخی گفت ایشالا نفر بعدی شما باشین بچه بیارید آقا..این خانم و شوهرشون انقدر به من تیکه انداختم که تو نون نداری بخوری بچه داشتنت چی هستش شوهرت بی عرضه است تو خودت چی دیدی که این فکرارو میکنی.

من همه به اینارو توی دلم دفن کردم چیزی نگفتم ولی دلم شکسته به گذشته که فکر میکنم حالم بد میشه

شاید واقعا داره دلسوزی میکنه راست میگه بچه دار شدن دیگه خیلی سخت شده فقطم خرج و مخارج نیست کشور زیاد ...

اون سومین بچش رو آورده به نظرت درسته برای زندگی من نسخه بپیچه و من رو دائم بچزونه؟

وضعیت مالی آنچنان تاپی هم ندارند ولی منو همسرم تا جایی که شده خودمون رو کشیدیم بالا و پیشرفت کردیم جفتمون شاغلیم و پس انداز زیادی داریم به لحاظ مهاجرت از اینجا هم باشه مشکلی نداریم ولی الان زوده که بخایم اینجارو ترک کنیم تو برناممون هستش ولی برای چند سال بعد حداقل..ولی آیا حق من نیست که یک بچه داشته باشم از خون خودم باشه ؟من به خودم نگاه کردم دیدم که میتونم در توانم هست وگرنه مریض نیستم یه طفل معصوم فقیر بدنیا بیارم

این شخصی که میگم از پارسال که خبر حاملگیش رسید اومد خونهی من موند تمام کارهاش روی دوش من بود شوهرش ...

به نظرم صد در صد این شخص رو دیگه آدم حساب نکن

حتما بار بعدی جوابشون رو بده

و بعدم دیگه به طور واضح محل نده بهشون

و درنهایت رفت و آمدت رو ب حداقل برسون

اون سومین بچش رو آورده به نظرت درسته برای زندگی من نسخه بپیچه و من رو دائم بچزونه؟وضعیت مالی آنچنان ...

من شرایط شما و اونو نمیدونم گفتم شاااید از روی دلسوزی گفته.و اینکه این تصمیمات یه مقدارشخصیه شما اگر قصد بچه دار شدن دارید فقط با همسرتون در میون بذارید کافیه لازم نیست بقیه بدونن چونکه ممکن هم هست خدایی نکرده یه سری مشکلات وجود داشته باشه و فورا باردار نشید اون موقع هی باید به بقیه جواب پس بدید یا بهتون ترحم کنن

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹