2777
2789
عنوان

پول گرفتن از نامزد

84 بازدید | 6 پست

من خودم شاغلم

بابامم ماهیانه بهم میده یعنی نیازی به پول نامزدم ندارم

ولی الان نگاه تاپیکا کردم میگفتن عقدن شوهرشون پول بهشون نداده

خودمم یک هفته اس نامزد کردم ولی دوسه روزی خودش دو سه تومن برام میزنه

قبل اینکه صیغه هم کنیم و نامزد رسمی باشیم هم همینطور بوده

عذاب وجدان گرفتم یعنی نباید برام بفرسته؟

دوباره میگم خرج نکنم بعدا نمیفهمه که یه خانم خرج داره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بگیر بابا مردم از دوست پسر میکشن این که دیگه قراره اینده همسرت باشه😅

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وظيفه شرعي و قانونيش هست كه نفقه بده.چرا نگيري؟پول بابات جاي خودش پول همسر هم جاي خودش

خودمم قبول دارم

ولی یه هفته اس نامزد کردیم فردای نامزدی هم رفت سرکار ماموریت داشت

خودمم خجالتیم زیاد باهاش حرف نمیزنم

فقط هرموقع پول میزنه زنگ میزنه میگه پول زدم و میخوام صداتو بشنوم

دوباره قطع که کردیم زنگ نمیزنیم تا دوباره پول بزنه و همین ادامه داره

میترسم سو تفاهم پیش بیاد

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
خودمم قبول دارمولی یه هفته اس نامزد کردیم فردای نامزدی هم رفت سرکار ماموریت داشتخودمم خجالتیم زیاد ب ...

اها. نه ديگه خودت بايد اين تماسا رو مديريت كني جوري كه سو تفاهم پيش نياد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.