بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
شاید اشتباه جستجو کردی عزیزمچون قمشه جاهای مختلفی دیگه ای هم هست همش ریشه ترکی داره اونایی که شما می ...
نه عزیزم اشتباه سرچ نکردم منبع معتبر که درمورد مشخصات شهرم گفته اینو نوشته.شما هم درست میگی ولی این قمشه که ریشه ش قمیشلو هستش با این قمشه که اسم اصیل شهر منه فرق میکنه.اسم شهر من قم شه هستش نه اون قمشه که ریشه ش ایناس که شما میگی.اسم شهر من قم شه بوده در اصل.
چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏
خیلی شهرای ایران اسماشون ترکی بوده سعی کردن این اصالتو از بین ببرن چون قدیما همه شاه ها ترک بودن اسم ...
آره خب از این دید هم میشه بهش نگاه کرد که به قول شما ریشه اسمش ترکی هستش چون شاه های قدیم ترک بودند و اسم ترکی براش گذاشتند مثل خیلی از شهرهای دیگه.در کل هر منبعی یه چیز متفاوت میگه.
چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏