2777
2789
شهرضا برای قشقائی ها بوده عزیزم مهاجرت نکردن

گفتم که چند وقت دیگه خودمونو بیرون میکنند از شهرمون و صاحبش میشند😐😐😐

نه عزیزم شما برو تحقیق کن و پرس و جو کن و سرچ کن شهرضا یه شهر قدیمی و فارس نشینه حتی خود قوم ترک و لر که اینجا هستند میدونند اینجا شهرشون نیست و مهاجرت کردند بعد شما میگی شهرشونه؟🤣🤣

چون نزدیک نورآباد و پادناس خیلی از اونجاها مهاجرت کردند.ما که اعتراضی نداریم خوش اومدند ولی حداقل نگید برا قشقاییا بوده این حرف شمارو هیچکس تاحالا تایید نکرده و هیچ منبعی نگفته.

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم ❤️ خودت کجایی هستی

شیراز

ولی همسایه ترک قشقایی تو کوچمون داشتیم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

از قدیم ایل قشقایی تو سمیرم و شهر رضا بودن الان چون از حالت عشایری دراومدن بیشتر به چشم نیخورن

بله عزیزم میدونم از قدیم بودند ما قشقایی و لر اینجا داریم که سن بالا هستند و همینجا متولد شدند.ولی شهرضایی اصل نیستند چون شهرضایی اصل فارسند.اونا مهاجرت کردند ولی یه عمره اینجاند.ما مشکلی نداریم اصلا باهاشون خیلیم یه سریاشون خوب و مهربون و خوشگلند.من خودم نصف دوستام از قوم ترک و لرند خیلیم باهاشون صمیمی هستم♥️ما یه دوست ترک قشقایی داریم اونقدر خوشگله که فکر نکنم به خوشگلیش تو شهر رو دست داشته باشه😍

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

نام قدیمی شهرتون چی بوده؟

قُمشه یا قمشه گِلی😍

شیراز

آهان فکر کردم همشهریم.شیراز عالیه من عاشق شیرازم😍😍😍

میدونستی همین اسم ترکی هست؟ یعنی نی زار قمشلو بوده اصلش یا کمشچه

یکی که ترک بوده و یه سِمَت مهمی تو شهر داشته این اسمو گذاشته.قبلش اسم شهر شهرضا بوده چون رضاشاه یه بار میاد شهرضا و از اون به بعد بهش میگند شهر رضا.ولی بعدش یه آقایی که ترک بوده میذاره قمشه.ولی بعد خداروشکر دوباره میشه شهرضا.اینو از یه منبع خیلی معتبر کپی کردم عزیزم👇

این شهر با سابقۀ طولانی، از جملۀ شهرهای قدیمی و مهم استان اصفهان است. مردم بومی این شهرستان از قوم فارس هستند و لهجهٔ شهرضایی دارند. پس از توسعۀ شهرنشینی، گروههایی مهاجر از اقوام لر و ترک نیز در این شهر سکنا گزیدند.

یکی که ترک بوده و یه سِمَت مهمی تو شهر داشته این اسمو گذاشته.قبلش اسم شهر شهرضا بوده چون رضاشاه یه ب ...

قمشه قبل از اسم شهرضا بوده ها ولی باشه فرقی نداره ایشالا همه خوش و خرم کنار هم زندگی بکنید

دختر شیرازی

قمشه قبل از اسم شهرضا بوده ها ولی باشه فرقی نداره ایشالا همه خوش و خرم کنار هم زندگی بکنید

الان سرچ کردم دقیقشو دیدم اصلا قمشه ترکی نیست عزیزم هم شما اشتباه گفتی هم من😐😂🤦♀️

اون که شما میگی از واژه قمیشلو میاد یه چیز دیگس.قمشه از قم شه میاد.

چون "قم" منسوب به پادشاهی بوده که آنجا را آباد کرده است به این جهت آنجا را "قم شهر" گفتهاند و آن را یک سرزمین آباد از توابع اصفهان دانسته است.

از اول اسمش قمشه بوده که به همین دلیل که اینجا کپی کردم اسمش این بوده بعدش بخاطر رضاشاه میذارند شهرضا.بعد یکی میاد دوباره میذاره قمشه بعد دوباره یکی دیگه میاد میذاره شهرضا😐😂

ممنون گلم شمام همینطور♥️😘

الان سرچ کردم دقیقشو دیدم اصلا قمشه ترکی نیست عزیزم هم شما اشتباه گفتی هم من😐😂🤦♀️اون که شما میگی ...

شاید اشتباه جستجو کردی عزیزم

چون قمشه جاهای مختلفی دیگه ای هم هست همش ریشه ترکی داره اونایی که شما میگی نمیدونم از کجا بوده ولی من جستجو کردم اینو پیدا کردم با منبع کتابش هم گفته

قمشه : نام قدیمی شهر شهرضا در استان اصفهان است. در منابع قدیم آن را. " قمیشه" و " قومشه " نیز ضبط کرده اند.

نام قمشه در تذکره نصرآبادی ( از تذکره های قرن یازدهم هجری ) نیز آمده است که نام هایی چون قومس ، کمشچه ، قمشلو با قمشه از یک ریشه اند.

دختر شیرازی