کمپوت_سیب_خانگی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 248 عنوان دانشجوی پزشکی داریم اینجا 106 بازدید | 23 پست بچه ها اگه اطلاعی دارین از سوالایی که میپرسم لطفا جواب بدیدزمان طرح شیفت چندساعت هست و چند روز یکبار وقتی عمومی شی تعهدت به دولت چقدره یعنی منظورم اینه که روزانه چندساعت باید بیمارستان و جاهایی که مشخص میشه باشی امروز | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_کبریبت_فروش عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 1401 بستگی داره مرکز بهداشت بیفتی یا بیمارستان ولی تعهد خدمتت منطقه ۱ برابر مدت تحصیلی منطقه ۲ و ۳ دو و سه برابرک میتونی وثیقه بزاری طرح دو ساله همدارن
کمپوت_سیب_خانگی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 248 بستگی داره مرکز بهداشت بیفتی یا بیمارستان ولی تعهد خدمتت منطقه ۱ برابر مدت تحصیلی منطقه ۲ و ۳ دو ... اینو میدونم ساعت کاریشو میخوام چندساعت چه مدت یه بار
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6597 فک کنم بستگی داره کجا بیفتی روستا درمانگاه ساعت کاری احتمالا اونقدر نباشه
کمپوت_سیب_خانگی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 248 @دخترپرتلاش84 عزیزم ببخش بدون اجازه تگت کردم گفتم شاید بدونی
کمپوت_سیب_خانگی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 248 فک کنم بستگی داره کجا بیفتی روستا درمانگاه ساعت کاری احتمالا اونقدر نباشه وای دارم دیوونه میشم روستا میفتم اما اگه بتونم میخوام شهرستان تغییرش بدم
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 20284 @دخترپرتلاش84 عزیزم ببخش بدون اجازه تگت کردم گفتم شاید بدونی نمیدونم. ولی خودت انتخاب میکنی چون روزانه ای.من تعهدی ام. حدود ۱۴۴ در ماه کار برای دولت.یا بین ۱۸۰ تا ۱۶۷ ساعت در ماه کار برای دولت.پرسیدم از بقیه یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
کمپوت_سیب_خانگی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 248 نمیدونم. ولی خودت انتخاب میکنی چون روزانه ای. من تعهدی ام. حدود ۱۴۴ در ماه کار برای دولت. یا بین ۱ ... مرسی عزیزم
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6597 وای دارم دیوونه میشم روستا میفتم اما اگه بتونم میخوام شهرستان تغییرش بدم الان درستو تموم کردی؟
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 20284 وای دارم دیوونه میشم روستا میفتم اما اگه بتونم میخوام شهرستان تغییرش بدم میتونی بری اورژانس به جای روستا.آخه روستا چ بدی ای داره؟؟؟؟؟؟خیلی خوبه ک روی صندلی بشینی و نسخه بنویسی. راحتترین کار دنیا یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6597 نمیدونم. ولی خودت انتخاب میکنی چون روزانه ای.من تعهدی ام. حدود ۱۴۴ در ماه کار برای دولت.یا بین ۱۸۰ ت ... ۱۴۴ ساعت کمه که مطمئنی؟
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 20284 ۱۴۴ ساعت کمه که مطمئنی؟ اره . برای تعهدی ها میگم. روزانه ها و... خبر ندارم یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
کمپوت_سیب_خانگی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 248 میتونی بری اورژانس به جای روستا. آخه روستا چ بدی ای داره؟؟؟؟؟؟ خیلی خوبه ک روی صندلی بشینی و نسخه ... میدونم میفتم روستای خودمون که هم امکاناتش زیاده و هم خونه دارم اونجا ولی دلایلی دارم که باید برم شهرستان