2777
2789
عنوان

خدا مادرشوهر های بد رو نابود کنه بخونین حتما

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا به بار رفتم و گفتم مامان ناهار درست کردی؟گفت نه بعد به پدرشوهرم گفت همه میخوابن من باید غذا در ...

من یبار رفتیم خرید بار اول بود یکم منت گذاشت ولی شوهرم جوابشو داد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بدی ندیدم یه جوری اومدم تاپبکت فکر کردم شوهرتو کوک میکنه شوهرتم هر ماه ۲ بار کتکت میزنه ، بعد هی هم ...

شوهرمو یجور شست و شو میده که هر کاری تو خونمون میکنیم خبر داره

نمیدونم الان به شوهرم بگم با نه؟

غیر مستقیم بگو

من خودم یکم قیافه ناراحت گرفتم بعد گف بخر اینا گفتم ن نمیخاد بریم گف نصف خریدات مونده گفتم ولش مهم نیس دیگ گفتم میدونی من مامانتو خیلی دوس دارم همیشه هم وضعیت تورو درک کردم ولی نباید اینجوری میگف بهم مگ من چنباری میام خرید اینم دیگ مجبور بودیم اومدم خودتون گفتین روز بعدش گف با مامانم دعوا کردم ک چرا اینجوری کفته اونم گفته همچین منظوری نداشتمو اینا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

من نمی دونم چرا نمیتونم بهتون حق بدم تو این تاپیکخوب مواد غذایی از ایشون بودن حداقل شما میرفتی میپخت ...

بعصیاواقعاازحدمیگذرونن بعددیگرانومقصرمیکنن ،ماهم عروس بودیم این اداهارودرک نمیکنم

احتمالا یه چیزی شوهرت گفته

شاید گفته شب یلدا نیستیم میریم خونه مادر خانومم یا چیزای دیگه

اون ترش کرده تلافیشو سر تو درآورده

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
بعصیاواقعاازحدمیگذرونن بعددیگرانومقصرمیکنن ،ماهم عروس بودیم این اداهارودرک نمیکنم

جالبه میگه به شوهرم بگم؟

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو