گیسوی_آرشام مدیر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 عنوان دوستم میگفت از پسرا پول میگرفته | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست میگفت که با عکسای یه دختری که دوستش بوده تو اینستا پول میگرفته قبلا از پسرا 😐بعد داشت هار هار میخندید میترسم تو گوشیش عکس منم هست 😞همکلاسی دانشگاهمه در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم دیروز | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلین44 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 10708 میترسم همیشه وقتی میخواد اذیتم کنه دست میزاره رو نقطه ضعفممثلاً رو یکی کراشم میگه اگه فلان کارو نکنی ... عهاین دوست نیس خانم دشمنه مواظب رفتارت وقتی باهاشی باشتازه چقدم خطرناکه
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 برو بگو نامزد کردم گفته خوشم نمیاد عکست رو تو گوشی کسی باشه خودت پاک کنمنم این شرایطو داشتم فقط صدای ... خیلی میترسم آخه نامزدم کجا بود همه زندگیمو میدونه در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3115 اگه سواستفاده کرد میتونه شکایت کنه من پیگیر قضیه نشدم از گوشه کنار شنیدم که عکس ها رو همراه با شمارشون پخش کرده بودهو درگیر دادگاه هم شده بودن... من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
ژالبن عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5671 من پیگیر قضیه نشدم از گوشه کنار شنیدم که عکس ها رو همراه با شمارشون پخش کرده بودهو درگیر دادگاه هم ش ... پس شکایت کرده بودن دختره حقش بود اشغال
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 گوه خورده دختره ای چندش اگه گوه اضافه خورد بگو منم به اون دوستت وبقیه دوستات میگم با عکساشون چکار می ... بعضی وقتا کنم مثل خودش الکی تهدید میکنم ولی نمیتونم کامل مثلش باشه در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 یادمه راهنمایی که بودم یه قیامتی برپا شد چون یکی از بچه هامون عکسای چند تا دختر رو پخش کرده بود وعمل ... منم راهنمایی بودم عکس یکیو پخش کرده بودن بنده خدا ازون موقع از مدرسه رفت در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
ژالبن عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5671 بعضی وقتا کنم مثل خودش الکی تهدید میکنم ولی نمیتونم کامل مثلش باشه ببین اگه رفتی به پسره گفت کراش زدی هاشان کن بگو تو خودت گفتی من اینو میخوام گوشیم یواشکی بنداز تو آب یا هر کار که میتونی بکنی
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 عهاین دوست نیس خانم دشمنه مواظب رفتارت وقتی باهاشی باشتازه چقدم خطرناکه دوست که نه ازش متنفرم مجبورم باهاش باشم چون تنها میشم در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3115 منم راهنمایی بودم عکس یکیو پخش کرده بودن بنده خدا ازون موقع از مدرسه رفت آره خیلی بده خدا نکنه عکس کسی پخش بشه...🙁 من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 ببین اگه رفتی به پسره گفت کراش زدی هاشان کن بگو تو خودت گفتی من اینو میخوام گوشیم یواشکی بنداز تو آب ... گوشیش رو با بدبختی خریده پولشو ندارن باز بده ولی حتما ازش یواشکی میگیرم پاک میکنم چون دارم دیوونه میشم در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 آره خیلی بده خدا نکنه عکس کسی پخش بشه...🙁 انشالله هیچکی بی عابرو نشه🥺 در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
ژالبن عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5671 گوشیش رو با بدبختی خریده پولشو ندارن باز بده ولی حتما ازش یواشکی میگیرم پاک میکنم چون دارم دیوونه می ... به درک یا بدبختی خرید خودت مهم تری بره گم شه نکبت
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 7857 به درک یا بدبختی خرید خودت مهم تری بره گم شه نکبت اره گوشیشو اگه تونستم میگیرم در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
daldal عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 3115 پس شکایت کرده بودن دختره حقش بود اشغال آره اون سال خیلی گند بود عکسهایی پخش کرده بود از مدرسه دیگه ای بود از دخترای توی یه جشن تولد با لباسهای....بود بدبختا رو حساب دوستی با این عکس گرفته بودن من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢 دوست داشتم جای تو میمردم هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟
آفتابگردونم7 عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 675 خیلی میترسم آخه نامزدم کجا بود همه زندگیمو میدونه بگو بابام قانع نشد شکایتش کن آدمای مریض زیادن