2777
2789
عنوان

دوستم می‌گفت از پسرا پول می‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست
میترسم همیشه وقتی میخواد اذیتم کنه دست میزاره رو نقطه ضعفممثلاً رو یکی کراشم میگه اگه فلان کارو نکنی ...

عه

این دوست نیس خانم دشمنه مواظب رفتارت وقتی باهاشی باش

تازه چقدم خطرناکه

برو بگو نامزد کردم گفته خوشم نمیاد عکست رو تو گوشی کسی باشه خودت پاک کنمنم این شرایطو داشتم فقط صدای ...

خیلی میترسم

آخه نامزدم کجا بود همه زندگیمو میدونه

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سواستفاده کرد میتونه شکایت کنه

من پیگیر قضیه نشدم از گوشه کنار شنیدم که عکس ها رو همراه با شمارشون پخش کرده بوده

و درگیر دادگاه هم شده بودن...

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

گوه خورده دختره ای چندش اگه گوه اضافه خورد بگو منم به اون دوستت وبقیه دوستات میگم با عکساشون چکار می ...

بعضی وقتا کنم مثل خودش الکی تهدید میکنم ولی نمیتونم کامل مثلش باشه

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

یادمه راهنمایی که بودم یه قیامتی برپا شد چون یکی از بچه هامون عکسای چند تا دختر رو پخش کرده بود وعمل ...

منم راهنمایی بودم عکس یکیو پخش کرده بودن

بنده خدا ازون موقع از مدرسه رفت

بعضی وقتا کنم مثل خودش الکی تهدید میکنم ولی نمیتونم کامل مثلش باشه

ببین اگه رفتی به پسره گفت کراش زدی هاشان کن بگو تو خودت گفتی من اینو میخوام گوشیم یواشکی بنداز تو آب یا هر کار که میتونی بکنی

عهاین دوست نیس خانم دشمنه مواظب رفتارت وقتی باهاشی باشتازه چقدم خطرناکه

دوست که نه ازش متنفرم

مجبورم باهاش باشم چون تنها میشم

منم راهنمایی بودم عکس یکیو پخش کرده بودن بنده خدا ازون موقع از مدرسه رفت

آره خیلی بده خدا نکنه عکس کسی پخش بشه...🙁

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

ببین اگه رفتی به پسره گفت کراش زدی هاشان کن بگو تو خودت گفتی من اینو میخوام گوشیم یواشکی بنداز تو آب ...

گوشیش رو با بدبختی خریده پولشو ندارن باز بده

ولی حتما ازش یواشکی میگیرم پاک میکنم چون دارم دیوونه میشم

پس شکایت کرده بودن دختره حقش بود اشغال

آره اون سال خیلی گند بود عکسهایی پخش کرده بود از مدرسه دیگه ای بود از دخترای توی یه جشن تولد با لباسهای....بود

بدبختا رو حساب دوستی با این عکس گرفته بودن