2777
2789

[QUOTE=404085220]مرسی عزیزم زحمتت شد به خدا ، طعمش شبیه چیه بیشتر ترش میشه ؟[/QUOTEخواهش میکنم

درست کنبزنبه بدن

ما بهش میگیم

واکسن آنفولانزا🤣👋

مزه ملس میده

اگه شلمینت ترش نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قهوه گرم،ولی اسباب کشی کردیم همه وسایل با هم قاطی شدن ،خستم تمام بدنم درد میکنه کلی کار موندم😩

به سلامتی عزیزم انشاالله کلی اتفاقات خوب تو خونه جدید براتون بیافته

باشه میگم عزیزومممممنخود و لوبیا و عدسو میذاری بپزهبعد سیب میریزی توش به صورت تکه ایبعدش برگه زردال ...

شلمین یعنی یه سبزی خاصه یا ادویه خاصه؟

و اینکه پس سبزی نداره؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
باشه میگم عزیزومممممنخود و لوبیا و عدسو میذاری بپزهبعد سیب میریزی توش به صورت تکه ایبعدش برگه زردال ...

توی نت نوشته شلم توش میریزی شلم چیه!؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
همون شلمینه که گفتمخیلی ام مقویهاماده شده شو عطاری ها دارنازاونا میتونی شلمین بگیری

فکر نکنم اینجا گیر بیاد من جنوبم

نوش جانتون عزیزم