بانویبهشتی مدیر عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 67 عنوان شما باشید کدومو انتخاب میکنید 🥇📸 | مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 41 پست خرید لباس و رفتن به آرایشگاه و آتلیه و عکس یا یکی دو گرم طلا ؟ یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍 امروز | 17:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانویبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 67 طلا بهتره اگه لباس داری آره دارم واسه عکاسی گفتم بدم خیاط یه مدل دنباله دار پر کار بدوزه یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍
artiiiiiii عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 1668 منم دوست دارم اولی ولی از اونجایی که اولای ازداجمونه فکر کردم همون پول طلا بگیرم پس انداز اره عاقلانه بخوایم بگیم خرید طلا خوبه بوی نم بارون🌧خاک بارون خورده🌧صدای برخورد بارون به پنجره☔️وایب مثبت✨️🎀الهی هر چی آرزوی خوب داریم برآورده بشه تا وقتی که ذوقشو داریم🧸💝
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 3123 لباس میخرم😂طلا رو خریدنی میخرن ولی یه جا میگیرن میفروشن خیلی درد داره😢😂 آرزو
بانویبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 67 اگه برای مراسم فامیل نزدیکه لباس و آرایشگاه و ...ولی اگه برای فامیل دورتره طلا نه عکاسی پاییزه و اینچیزا یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍
بانویبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 67 بین طلا و لباس طلا رو انتخاب میکنم(ولی دلم پیش لباس😭😂) منم 😂🫶 یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍
بانویبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 67 هوووف طلا🥺😂ولی خرید و ارایشگاه رفتن اینام خیلی حال میده😂 آره خیلی یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍
بانویبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 67 اگه بی مناسبت بخوای بری عکس بگیریدومی آره بی مناسبت یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3466 آره خیلی ولی خب چون اوایل زندگیتونه بنظرم طلا بهتره،لباسو مواقع دیگه هم میشه خرید خوشگلم. شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
بانویبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 67 لباس میخرم😂طلا رو خریدنی میخرن ولی یه جا میگیرن میفروشن خیلی درد داره😢😂 اوه اوه آره اینم هست یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍
بانویبهشتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/21 تعداد پست: 67 ولی خب چون اوایل زندگیتونه بنظرم طلا بهتره،لباسو مواقع دیگه هم میشه خرید خوشگلم. نه لباس عکاسی منظورمه یه لباس پر کار دنباله دار فرمالیته یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 17778 منم دوست دارم اولی ولی از اونجایی که اولای ازداجمونه فکر کردم همون پول طلا بگیرم پس انداز عروسمون امسال گفت شب چله نیارید فقط طلاااا ❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️