2777
2789
عنوان

تصمیمو‌ گرفتم میخام واسه شوهرم دعا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوبار تو چایی جیش ریختم بعدش دعوای شدید شد بینمون

نترسیدی مریض بشه وبال گردنت بشه؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نه دعای خوب منظورم نیست دعای جدایی و اختلاف و غیره که یکی دیگه گرفته باشه

من دعای خوب دودمانم ب باد داد اگه بد بود ک دبگه واویلا...من بعدش دارم مستندهای واقعی دراین زمینه میخونم و میبینم و اطلاعاتی کسب کردم.این موجودات درقبال هرکاری ک برای کسی انجام میدن.انرژی بدن خود کسی ک دعا نوشته رو میگیره ی اسیب ب تو میزنه بعد خیلی خیلی کم پیش میاد کاری برات انجام بدن اینا شرورن و از نیروی سیاهی و قسم خورده ادم های روی زمین هستن.و ازاد بشن بزرگترین آسیب ها ب ادم ها میزنن و تا اخر عمر ولت نمیکنن...من خیلی دیدم درگیرن

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم همینطور.مثل همیم پس

اره بابا..خواهرم بیچاره نمیدونم جن عاشق داره چی داره.ی بار ازدواج کرد جدا شد.باز خیلی روحیش خوب بود بعد جدایی از شوهرم بدبختیاش شروع شد افسردگی و روحیه داغون نامزد کرد تا نامزد میشد دچار تشنج میکرد عصبی و پرخاشگار میشد و اصلا لاغرو ضعیف شده بود همین حال خرابش جدا شد..دوباره الان عقد کرده دوباره حالش بهم ریخته و فشار عصبی روش اومده وقاطی کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بخوره توسرش همچنین خانواده ای که داره زندگی پسر خودش خراب میکنه اتفاقا باید جلوش بگیری به جای دعااین ...

انقد بهش میگم

مشکل من خانوادمه که پشتیبانم نیستن میگن طلاق عیبه وگر ن خودم یه طلاق چهل طلاقش میکردم

اره بابا..خواهرم بیچاره نمیدونم جن عاشق داره چی داره.ی بار ازدواج کرد جدا شد.باز خیلی روحیش خوب بود ...

من شوهرم بهم گفت واسه اینکه جواب بله بدی رفتم دعا گرفتم برات چون من اون اوایل نمیخاستمش کلی خواستگار دیگه داشتم دقیقا بعد ازدواج بس دلیل بیمار میشم خیلی یهویی پیش هر دکتری میرم دقیق نمیفهمه چمه با کلی آزمایش سونو هزار تا کوفت دیگه

من شوهرم بهم گفت واسه اینکه جواب بله بدی رفتم دعا گرفتم برات چون من اون اوایل نمیخاستمش کلی خواستگار ...

تاثیر دعاست جانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه بار پاکسازی انجام دادم خودم با نمک ولی انقد بدم درد گرفتم بیخیالش شدم الآنم که هر روز دارم افسرده ...

بایذ هرچیزی انجام میدی ب ترتیب تا اخرش انجام بدی.منم ی بار پیش ی نفر گرفتیم پاکسازی بار دوم ک اصلا راصی نبودم.ی بار خودم پاکسازی تو یوتیوپ از ی استاد بود با سوره طه انجام دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...