میری دانشگاه، بعدش میای خونه با دوستات انلاین وقت میگذرونی، همیشه دلت میخواد کارایی که دلت میخوادو انجام بدی ولی میفهمی وقت نداری، هم سن سالام که 20 سالشونه یا معلم شدن یا توی شرکت کار میکنن اصلا نمیفهمم چه درآمدی داشته باشم، بعدشم که باید تظاهر کنیم خوشحالیم و میتونیم زندگی کنیم درحالیکه این شکلی نیست
گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب ( اوتاکو نه، اوتاکو بد بد) Anime کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼
شما هک به جای آنلاین با دوستات از الان برو دنبال علایقت توو زمان بیکاری.سنی نداری که بع این زودی خست ...
درست میگید، ولی دلم به کار نمیره همش با خودم میگم این همه تلاش کنم موفق نشم، نکنه کار ها و علایقم بیهوده باشه و باید مثل جامعه دنبال کار های کلیشه ای و پولدار باشم، دلم میخواد برم بیرون ولی کلاس زبان و ... میتونم از اینترنت هم یاد بگیرم خودمو قانع میکنم پولمو به کلاس ندم
گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب ( اوتاکو نه، اوتاکو بد بد) Anime کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼
این حالات طبیعیه نگران نباش. زمانی که آدم هنوز راهش و هدفش رو مشخص نکرده احساس سردرگمی آزار دهنده داره. احساست رو بپذیر و تحقیق کن یک هدف متناسب با شرایط و روحیاتت انتخاب کن و براش برنامه ریزی کن و از خدا کمک بگیر و پیش برده . هر روز یک قدم براش بردار. سرزنده و با اعتماد بنفس میشی و در نهایت به هدف میرسی .
تو هنوز ۲۰ سالته...یه جوری میگی انگارر ۴۰ سالته!تا ۳۰ سالگی هم وقت داری...امتحان کنی...
متوجه هستم ولی شرایط کاری میکنه حتی امیدی به این وضعیت اقتصادی و جامعه نداشته باشی، دوستای خودم کارفرماهایی داشتن که به بهونه قسط و پول ندارن بهشون گفتن بعد سه ماه حقوقتونو میدیم بعد قرارداد اینا هم قبول ندارن، برای همین از این شغلا بدم میاد ترجیح میدم یه مهارت یاد بگیرم بعدش برای خودم کار کنم
این حالات طبیعیه نگران نباش. زمانی که آدم هنوز راهش و هدفش رو مشخص نکرده احساس سردرگمی آزار دهنده دا ...
بیشتر بر میگرده به احساسات درونی من، من هدف هام مشخصه ولی دلم به انجام کار ها نمیره، انگار که با خودم کنار نیومدم که عزت نفس دارم یا شاید هم تنبلی میکنم نمیدونم ...