2777
2789
عنوان

خستم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 18 پست

و اینو بگم که داخل بچگیم معلم مدرسمون کاری کردن از کلاس اول متنفر بشم از مدرسه، یادمه قبل این موضوع اینقدر عاشق درس نوشتن بودم همش سعی میکردم با معلم و بچه ها ارتباط بگیرم تکلیف هامو سر موقع انجام بدم دیگه از اون قضیه به بعد که معلمم سر حروف الفبا تحقیرم کرد دیگه عشق به مدرسه از وجودم رفت، یادمه بزور کلاس های مدرسمو میرفتم و میل به انجام تکلیف هام یا یادگیری نداشتم ولی خب با این وضع عاشق رشته دانشگاهیمم

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب ( اوتاکو نه، اوتاکو بد بد) Anime کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼
باید به سالهای اینده فکر کنی که رشد نکنی چی میشه و رشد کنی چی میشه و توی مغزت این تفکر رو پرورش بده ...

به این موضوع فکر کردم و متوجه شدم که این موضوع باید هر روز بهم یادآوری بشه خیلی موقع ها برام یه تفکر موقتیه

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب ( اوتاکو نه، اوتاکو بد بد) Anime کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این موضوع فکر کردم و متوجه شدم که این موضوع باید هر روز بهم یادآوری بشه خیلی موقع ها برام یه تفکر ...

توی فضایی قرار بگیر که ادما اهل رشدن چه توی مجازی چه واقعی ادم بیخودی سعی کن نبینی و افکار سازنده رو توی ذهنت پرورش بده. از خدا هم کمک بخواه.

توی فضایی قرار بگیر که ادما اهل رشدن چه توی مجازی چه واقعی ادم بیخودی سعی کن نبینی و افکار سازنده رو ...

باشه ممنونم