2777
2789
عنوان

بچه ها توی تربیت بچه بنظرتون ژنتیک چقدر موثره

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 58 پست
ولی از همون بچگی احتمالا پدرتون براتون بیشتر الگو بودهیا رفتارهاش و مدل زندگیش براتون جذابتر از اونی ...

نه اتفاقا از اخلاقای خودم و بابام متنفرم

من سعی میکنم تربیت مادرمو عملی کنم

ولی ذاتم اخلاق بابامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نوجوون بودم میگفتم هیچوقت نمیخوام مثل بابام رفتار کنم. ولی الان کلاخلاقاشو دارم و دارم انجام میدم😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

کل خاندان من و شوهرم بی تربیت و بددهن ولیددوتا بچه هام اصلا فوش نمیدن 🤣🤣🤣😅🤣زووورشون بگیره میگن خودتی وقتی دعوا میکنن پسرمم که فوشش میدن میگه خاک بر سرت یه بچرو زد مادرش اومد دم در پسرم بهش گفت خاله بچت و تربیت کن فوش بد نده کتک نخوره زنه هرچی گفت بگو بچم چیدگفته پسرم گفت بگم که مثل بچه تو بی ادب میشم از خودش بپرس

هر 2 ولی منم کلا به ژنتیک بیشتر باور دارم

چند سال پیش دختر یکی از اطرافیان ازدواج کرد پدر بزرگ دختر حدود 100 سالش بود مخالفت کرد گفت من پدربزرگ پسر رو میشناختم آدمی های کاری نیستن ولی دختر ازدواج کرد من بچه بودم گفتم از دست این خرافات قدیمی،

و دقیقا الان اون پسر شده شبیه حرف های پدربزرگ دختر

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من نوجوون بودم میگفتم هیچوقت نمیخوام مثل بابام رفتار کنم. ولی الان کلاخلاقاشو دارم و دارم انجام میدم ...

منم چپ میرم راست میرم میگم وای چقد اخلاق بابام داغونهه

ولی خودم

کپی خودش

بعضی جاها بدتر😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️

می خواستم یه سوال بپرسم ولی همینجا میگماگه کسی اختلال داشته باشهولی برای بچش محیط مناسب فراهم کنه با ...

بستگی به نوع اختلال داره . مثلا دو قطبی و اسکیزوفرنی حتی در محیط استاندارد هم احتمال بروزش زیاده و بیشتر به ژنتیک مربوطه تا محیط .

ولی مثلا اختلال ocd یا همون وسواس ، اگر محیط مساعد باشه و بچه تحت اضطراب قرار نگیره معمولا بروز نمی کنه یا خیلی خفیف بروز می کنه

بیش فعالی هم در محیط متشنج معمولا بروز خیلی شدید تری داره ، چه از نوع هایپر اکتیوش چه از نوع عدم تمرکزش .

در کل شاه کلید بروز یا تشدید اختلالات روان ، اضطراب و تنشه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

ژن از همه چیز مهمتره و بعد تربیت

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️