atoosa_bala مدیر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 521 عنوان بچه ها توی تربیت بچه بنظرتون ژنتیک چقدر موثره | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 59 پست من دیدم بچه هایی که خ عاقلن و راحت بزرگ میشنمادرم بعد از هفتا بچه بزرگ کردن میگه اصلا به تربیت نیست به ژنتیکنظر شما چیه امروز | 16:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 16485 اره دقیقاخاله من خودش فوبیا تاریکی دارههر سه تا بجه اش هم مثل خودش از تاریکی میترسنبا اینکه زیر ۳ سا ... دقیقا بچه های منم مثل خودم ترسوان ولی مثلا من از حیوونا میتریم ولی جلد بچه هام میگم چقد نازن اونام یواش یواش ترسشون ریختپسرم از اب میترسید انقد بردمش استخر یاد گرفت شنا تو سن کم میشه غلبه کرد ولی ذات عوض نمیشه
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 10564 خب ابنکه شما مثل پدرتون شدید معنیش فقط ژن نیستپدرتون کنارتون بوده باهاش بزرگ شدینو جزوی از محیط تربی ... من ۱۵ سال با مامانم زندگی میکردم هفته ای یک روز در حد ۶،۷ ساعت پدرمو میدیدمقاعدتا باید بیشتر اخلاقم شبیه مامانم باشه و بخش کمی شبیه باباماما من کپی باباممو خب یه سری اخلاق هارو با فامیل پدریم مشترک دارم
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 29473 بنظرم ژن ژن ژنمن حتی حالت اخمم شبیه به خانوادماخلاقم کپی خودشون😂🥲 حتی ویژگی های دیگه مثل حالت خواب و.. «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 10564 مطمئن هستین که اگ از همین مادر زاده میشدن ولی با پدر و مادر دیگه ای بزرگ میشدن بازم فوبیا داشتن؟؟؟ ع ... الان میخواید بگید ژن موثر نیست؟من نمیفهمم متظورتون رودارم از تاثیر ژن میگمژن ها در هر صورت وجود دارن، محیط ممکنه یه ژن رو فعال کنه و یه ژن رو فعال نکنه
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5456 استارتر چرا درخواست دوستی دادی ؟ سوالی هست همینجا بپرس خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 29473 ژنتیک بی تاثیر نیست ولی تربیت خیلی خیلی از ژنتیک مهمتره .ژن خیلی از اختلال های روانی ، اگر محیط و تر ... چرا میشه . نمونشو زیاد دیدم «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
طوطیار عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3802 من ۱۵ سال با مامانم زندگی میکردم هفته ای یک روز در حد ۶،۷ ساعت پدرمو میدیدمقاعدتا باید بیشتر اخلاقم ... ولی از همون بچگی احتمالا پدرتون براتون بیشتر الگو بودهیا رفتارهاش و مدل زندگیش براتون جذابتر از اونی بوده ک توش زندگی میکردینبعلاوه ی اینکه ایشون پدرتون بودن نه فامیل دور یا بستگان و شما به این موضوع علم داشتین! دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
behar69 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 8992 من خودم وشوهرم والبته خونوادهامون ادمای ساکتی هستیم اصلا شیطون نبودیم ونیستیم خجالتیم هستیم الان هرچی رو دخترم کارمیکنم بیرون خجالتی نباشه شیطون باشه نمیشه ژن صدالبته موثره
طوطیار عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 3802 الان میخواید بگید ژن موثر نیست؟من نمیفهمم متظورتون رودارم از تاثیر ژن میگمژن ها در هر صورت وجود دارن ... بیخیال اصن چیز مهمی نیست ک راجبش بحث کنیم عزیزم دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5456 چرا میشه . نمونشو زیاد دیدم چی میشه؟ خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
atoosa_bala مدیر استارتر عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 521 استارتر چرا درخواست دوستی دادی ؟ سوالی هست همینجا بپرس می خواستم یه سوال بپرسم ولی همینجا میگماگه کسی اختلال داشته باشهولی برای بچش محیط مناسب فراهم کنه بازم اختلال توی فرزندش پدیدار میشه؟
دیبااسابق عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 16485 ما با خاله هام تز بچگی قطع رابطه بودیم جالبه وقتی دیدمشدن بعد ۲۰ سال اخلاقامدن کپ هم بود دهنم باز مونده بود
فرزانه6364 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 6610 به نظر من اخلاق و ذائقه ارثیه محیطم تأثیر خودشو میذارهولی اون جنبه ی ارثیش هست