2777
2789
عنوان

اونایی که پیرا پزشکی قبول شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 74 پست
من معدل نهاییم 19/12 بود تراز 9350 داد درصدامم زیست 43شیمی 35فیزیک 30ریاضی 15 پرستاری اصفهان آووردم ...

عزیزم رتبتون در منطقه چند بود

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
بنظرت کسی که تازه شروع کرده ولی دهمو یکم قویه یازدهم دوازدهم ضعیف باشه دهمش تا اخر این ماه تموم شه و ...

ببین من نمیتونم بگم چه رتبه ای میاره به خیلی چیزا بستگی داره

ولی اگه جا نزنه و خوب بخونی پزشکی شدنیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منظورم برای کسی که صفر هست حتینمونه هاش خیلی زیاد بوده که تونستندوست خودم پارسال از اذر شروع کرد ...

منطقه چند بود الان دولتی میخونه؟دانشگاهش تیپ چند شد گلی

من معدل نهاییم 19/12 بود تراز 9350 داد درصدامم زیست 43شیمی 35فیزیک 30ریاضی 15 پرستاری اصفهان آووردم ...

چقدر درصدات خوب بودههههه خودمو بکشم اینقدر نمیشم 😭

آزاد چطور یا تیپ سه شهرستان

موفق باشی عزیزم خب در کنار دانشگاه نمیتونی بخونی؟

ببین من نمیتونم بگم چه رتبه ای میاره به خیلی چیزا بستگی داره ولی اگه جا نزنه و خوب بخونی پزشکی شدنیه

خب با این شرایطی که گفتم

پزشکیای تیپ ۳ فقط میتونه بیاره یا تیپ ۲ هم میتونه

بنظرت کسی که تازه شروع کرده ولی دهمو یکم قویه یازدهم دوازدهم ضعیف باشه دهمش تا اخر این ماه تموم شه و ...

قطعا میتونه پزشکی بیاره ب شرط استمرار
میتونی تا لحظه ی کنکور ادامه بدی بسم الله
چون هرکسی نمیتونه اگر استمرار داری حتما حتما ب پزشکی میرسی بهت قول میدم

منطقه چند بود الان دولتی میخونه؟دانشگاهش تیپ چند شد گلی

منطقه ۱

خودش چون تهران بود میخواست تهران بمونه تعهدی دانشگاه ایران قبول شد وگرنه اگه میخواست بره یه شهر دیگه روزانه میتونست بره

قطعا میتونه پزشکی بیاره ب شرط استمرار میتونی تا لحظه ی کنکور ادامه بدی بسم الله چون هرکسی نمیتونه اگ ...

فداتشم عزیزم

بنظرت پزشکی تیپ چند میتونه بیاره مثلا تیپ ۲ از الان با شرایطی ک گفتم شدنیه؟

الان منطقه ۳ هستم

خب با این شرایطی که گفتمپزشکیای تیپ ۳ فقط میتونه بیاره یا تیپ ۲ هم میتونه

ببین ما داشتیم حتی طرف سه رقمی هم شده از الان

شما بخون واقعا و مطمئن باش میشه همه تلاشتو کن بقیشو بسپر به خدا

چقدر درصدات خوب بودههههه خودمو بکشم اینقدر نمیشم 😭آزاد چطور یا تیپ سه شهرستانموفق باشی عزیزم خب در ...

من تازه دم کنکور هیچییییی نخوندم خدا شاهده

من فقد آذر درس خوندم و دی
حتی تموم هم نکردم
خیلی ب خودم بد و بیراه میگم خیلی کم گذاشتم من متاسفانه برا همین میگم میتونی اصلا خودتو دست کم نگیر بخدا میتونی چرا انقد ناامیدی اخه