2777
2789
عنوان

اونایی که پیرا پزشکی قبول شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 74 پست
من منظورم برای کسی که صفر هست حتینمونه هاش خیلی زیاد بوده که تونستندوست خودم پارسال از اذر شروع کرد ...

وایییی مگه میشه سمپاد یا نمونه دولتی بود؟

اخه تنها امیدم به نهاییه خدا کمک کنه تراز خوب بگیرم کنکورم تو جوبه شاید نهایت هر درس خودمو بکشم بشه۲۰درصد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی مگه میشه سمپاد یا نمونه دولتی بود؟اخه تنها امیدم به نهاییه خدا کمک کنه تراز خوب بگیرم کنکورم ...

دولتی بود و پشت کنکوری بود که سال قبلش هم هیچی نخونده بود

نهایی ببین یه معدل بالای ۱۹ یه تراز خوب بهت میده کنکور هم میانگین سی بزنی قبول میشی پزشکی

خب همون من صفرم آزاد شهرمون بیارم از خدامه

به نظر من که دولتی هم میاری فقد بخون بخدا میتونی شک نکن
و ی چی دیگه هم از من بشنو گوشی و فضای مجازی برای ی آدم کنکوری سمی ترین و وقت گیر ترین چیزه

سال دیگه ظرفیت پایینه گفتن پرستاری میشه مثل پزشکی

شما به ظرفیت کاری نداشته باش هر سال یچیز میگن

امسال هم که مثلا ظرفیتا خوب بود برای پزشکی ظرفیت روزانه ها همه اومده بود پایین همش تعهدی شده بود خب چه فایده

شما درستو بخون میاری نگران نباش

تشریحی رو که از الان وقت داری قوی داری

کنکور هم همون میانگین سی بزنی به پزشکی میرسی

خب وقتی صفرم با اونایی که قوی ان کنکور بدمهیچی نمیارم

نهههههههههههه این فکرو نکن دختر حتی صفرم باشی میتونی راحت خودتو بکشی بالا
توروخدا فقط تلاشتو بکن جا نزن فقد همین لازمه
من نمیخام انگیزه ی الکی بهت بدما ولی چون واقعا شدنیه دوس دارم بخونی ب جایی برسی اشتباه منو نکنی
حتما درستو بخون به بقیه فک نکن
همین ک از روز قبل خودت هم هر روز بهتر بشی عالیه
خیلیا ک از اول شروع کردن تو تایم دی و بهمن دست از خوندن میکشن با پایه ی خوب با پایه ای ک رتبه ی عالی میشه اوورد چون حس کمال طلبی دارن و یهو خسته میشن از درس خوندن نمونش خود من
پس تو از کسی عقب نیستی
فقط کافیه شروع کنه و ادامه بدی
ادامه دادن مهم تریننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن چیزه

شما به ظرفیت کاری نداشته باش هر سال یچیز میگن امسال هم که مثلا ظرفیتا خوب بود برای پزشکی ظرفیت روزان ...

خداکنهههههه من خل شدم چند روزه انقدر به اینچیزا فکر میکنم عقب میمونم خیلی وقتم شروع کردم

یجا پرتم پرستاری دولتی بیارم راضیم کاش بشه اجی برام دعا کن

چشم حتما عزیزم درصداتو بی زحمت اگه مشکلی نیست میگی و تراز نهایی

من معدل نهاییم 19/12 بود تراز 9350 داد
درصدامم
زیست 43
شیمی 35
فیزیک 30
ریاضی 15
پرستاری اصفهان آووردم من و خیلی پشیمونم که تو انتخاب رشتم پرستاری زدم چون یکسال دیگه میخوندم میشد رتبه بهتری اوورد واقعا پشیمونم خیلییی و به انصراف هم فکر میکنم ولی از این که سال 405 محروم میشم میترسم

پیرا به کنار پزشکی هم شدنیه از الان

بنظرت کسی که تازه شروع کرده ولی دهمو یکم قویه

یازدهم دوازدهم ضعیف باشه

دهمش تا اخر این ماه تموم شه و از دی یازدهم دوازدهم بخونه

با ساعت مطالعه بالا جدی بخونه چ رتبه ای میتونه بیاره

پزشکیم شدنیه

بنظرت کسی که تازه شروع کرده ولی دهمو یکم قویه

یازدهم دوازدهم ضعیف باشه

دهمش تا اخر این ماه تموم شه و از دی یازدهم دوازدهم بخونه

با ساعت مطالعه بالا جدی بخونه چ رتبه ای میتونه بیاره

خداکنهههههه من خل شدم چند روزه انقدر به اینچیزا فکر میکنم عقب میمونم خیلی وقتم شروع کردم یجا پرتم پر ...

بابا پرستاری چیه من میگم پزشکی میاری

فقط باید بخونی خوب

بخدا خیلی ها که زودتر شروع کردن از تو یا حتی با پایه قوی الان جا میزنن و تویی که از الان میخونی و خوب بخونی یه رتبه عالی میتونی بیاری

خداکنهههههه من خل شدم چند روزه انقدر به اینچیزا فکر میکنم عقب میمونم خیلی وقتم شروع کردم یجا پرتم پر ...

من پرستاری دولتی آووردم ولی اصنشم راضی نیستم پشیمونم تو انتخاب رشته زدم برو پی چیزی ک بهش علاقه داری
اگر علاقت پزشکیِ پاش بمون دست نکش