2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 4761 بازدید | 169 پست
استارتر وقت خوندن زیاد نداشتم فقط تیتر تاپیکاتو خوندم،چه شوهر داغونیچجوری تحملش می کنی،خدا بهت صبر ب ...

به سختی

چون انتخاب خودم بوده

چون مثل چی تغییر کرده

بحث یکی دوروز قبلش سر کادو روز مادر بود که برای مامانش یادمون رفته بود این از همون موقع باد داشت بعد ...

تاپیکات و خوندم متاسفانه مشکل شما حاد تر از این حرفاس که بخواد با دو تا حرف ما درست بشه شاید هنوز دلش چرک اون قضیه شک به خیانتت باشه برا همین سر هر چیزی بهونه میگیره ی بک به عقب بزن مسائل گذشته رو براش باز کن و دلش و آروم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک بار که حالش خوبه بشین ببین دردش چیه که اینقدر عصبی شده با زبون خوش آخه میگی قبلا اینجور نبودهببین ...

به گفته خودش فشار کاری و زندگی کم شدن صبرش نمیدونم ۱۲ ساعت از روز داره سر و کله میزنه با آدما خسته شده

توجیحاتش ایناس

طبیعی نیست اصلا من به شخصه با اولین بار جدا میشم تحت هرررر شرایطی کسی که میخواد ادامه بده شما راهکار ...

اخه منم قبلش فکر میکردم جدا میشم سریع ولی بعدش دیدم انقدر قدرت ندارم

بگم گل بخر بهت بدم؟ ببخشید انقدر واضح حرف زدم

راحت باش گلم،

بگو بهش جریمه ایی بیاازدلم درارببرم شام بیرون حالوهوام عوض شه بلاخره ک باید بدی دیگه وگرنه کاربه جای باریک کشیده میشه مثل طلاق عاطفی...... بچه داری ب اون فکرکن

💍💍💍