2777
2789
عنوان

باشوهرم هنوز قهرم هنوز هیچی نشده اومده از من رابطه میخواد‌

| مشاهده متن کامل بحث + 5245 بازدید | 169 پست
برای چی زدتت؟ یعنی الان از خونه قهری میخوای برگردی؟

چون دعوامون شد توانایی شنیدن واقعیت هارو نداشت انتظار داشت هرچی میگه خفه شم

جایی نرفتم که بخوام برگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار پس بزنی دلش رو میزنی و دیگه از چشمش میوفتی

با نظرم در جوابش بگو منم تخت فشار روانی هستم و به شدت اذیتم از لحاظ روحی به هم ریختماومدی خونه تو هم بهم آرامش بده و ماری کن هم جسمم هم روحم برای تو بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بگو هر موقع یاد گرفتی رفتاراتو درست بکنی و هر موقع یاد گرفتی احترام بزاری نزنی چون سری بعد بزنی کلا ...

سه دفعه قبلی هم همینارو گفتم باز تکرار کرد

حرفام براش تکراری شده فکر کنم

بگم معذرت خواهی کن میگه ببخشید اوجش همینه

چون دعوامون شد توانایی شنیدن واقعیت هارو نداشت انتظار داشت هرچی میگه خفه شم جایی نرفتم که بخوام برگر ...

بشینید حرف بزنید وقتی قصدتون ادامه زندگی هست

جواب بده بگو اول حرف بزنیم ناراحتیمون بگذره بعد با حس خوب باشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عجب آدمیه گرفته کتکت زده بعد میگه پسم نزن بگو لا.شی مگه توان دارم من آخه

همسرش ها کلمه لااشی اصلا قشنگ نیست به کسی که همسرش تو جمع حضور داره

درسته دلخور ازش نباید توهین بشه عزیزم

این مشکل ببینشون حل میشه این اولین دعوا وآخرین دعوا زناشویی نیست که

چه جالب که برای رابطه باز میاد سراغت و از خودت میخاد نمیدونم اینکه او قهر با اون همه غرور بازم بهت پ ...

ای وای این حرفا چیه

مگ قرارها وقتی دعوا میکنن بهم پایبند نباشن یا وقتی مغرورن برن جای دیگ؟؟چرا این چیزا رو به پوئن مثبت واسه مردا میدونید؟مگ وظیفه هر انسانی نیست؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁