2777
2789
بهم زدم ولم نمیکنن

بلاکشون کن. تهدید کن باهات ارتباط بگیرن به پلیس اطلاع میدی و واقعا اینکارو بکن. من جای تو بودن عکس رو نگه میداشتم و ابروی جفتشون رو تو کل فامیل میبردم. هر جور شده رسواشون کن این بی ابرو هارو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاکشون کن. تهدید کن باهات ارتباط بگیرن به پلیس اطلاع میدی و واقعا اینکارو بکن. من جای تو بودن عکس ر ...

عزیزپ نمیدونم تم توم میخوای انگ فیک بودن برنی یا ن

ولی منماملنم میگ حق نداری اسم خواهر زادمو بیاری وسط ممیخواد من با این ازرواج کنم با اینک بهم گفته من نامردمو دوس ندارم بخاطر تو بهش نزدیک شدم😭اینو نامزدم ب دخترخالم گفته

یک عدد دختر زبروزرنگم

امیدوارم تایپک فیک باش چون از حرص نزدیکه خون بالا بیارم. استارتر چجوری اجازه میدی همچنان باهات حرف ب ...

ماماننم و بابام مبگن زنگ بزنیم نامزدت شب بیاد اینجا در این حد من و بی محل میکنن

یک عدد دختر زبروزرنگم

عزیزپ نمیدونم تم توم میخوای انگ فیک بودن برنی یا نولی منماملنم میگ حق نداری اسم خواهر زادمو بیاری وس ...

اصلا مهم نیست چی میگن یا چیکار میکنن. باید بندازشون بیرون از زندگیت. هر دوشونو. اصلااااا مهم نیست چیکار میکنن حتی اگه خودشونو کشتن هم نمیری مراسم خاکسپاری. بلاک میکنی و تمام. در غیر این صورت خودت دنبال بهونه برای گند زدن تو زندگی خودتی

ماماننم و بابام مبگن زنگ بزنیم نامزدت شب بیاد اینجا در این حد من و بی محل میکنن

از خونه برو بیرون. به مامان بابات بگو یه بار دیگه همچین کاری بکنن ابرو تو فامیل برای خودت نمیزاری و شروع به پسر بازی میکنی. جدی باش. یه کاری بکن یاد بگیرن تو زندگیت دخالت نکنن. یا میتونی اب جوش بریزی رو سر نامزد عوضیت اینجا دیگه میل خودته

دوستان عزیزی که میگن فیک و الکی و فلان درست میفرمایید درغگو کم نیست ولی آدم هرزه و خیانت کارم زیاده

وقتی یکی روبه رو تون نشسته نمیدونید راسگو دروغگو حالش خوبه حالش بده چه برسه به فضای مجازی شاید چون توی اطرافتون همچین چیزی ندید عجیبه ولی میتونه واقعی باشه پس خواهشا خواهشا التماس میکنم قضاوت نکنید اگه به نظرتون واقعی نیست تایپک رو ترک کنید تا با حرفاتون حال یکیو از اینی که هست بدتر نشه

از خونه برو بیرون. به مامان بابات بگو یه بار دیگه همچین کاری بکنن ابرو تو فامیل برای خودت نمیزاری و ...

میگم شب این میخواد بیاد اینجا نیرم تو حموم درو میبندم حتی اگ مامانم باز جیغ و بیداد کرد جوابشو نمیدم.

میگع بیا رو در رو حرف بزنیم نمیخوام از دسستت بدم من اونو دوس نداشتم

یک عدد دختر زبروزرنگم