2777
2789

یعنی چی؟ من بودم اون عکسو پیامایی که نامزدم و دختر خالم دادن بهم رو میبردم دادگاه جدا میشدم پیش کل فامیلم ابرو دختر خالم رو میبردم عکسشونم برات آوردن گذاشتی تو گوشیت پاکش کنن اصلا تو چرا یه سال صبر کردی خودتم لج در بیاری حقت همینه پس

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم التن کنارم میگ اشتی کن اشتی کن 😔گناه کردم شدم بچه این خانداد

تو فقط قوی باش و به هیییچ عنوان آشتی نکن.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خاک تو سر مادرت

میگ خودم میکشم خون میوفت اگ بری بگی برادری دخترخالت میکشن نامزدتم میکشن دستمون میشه خون بی ابدو میشیم منم خودمو میکشم چون خواهرزاده منه

یک عدد دختر زبروزرنگم

توقع نداری که فقط رفته باشه خونه خالی گردن کبود کرده باشه این کار رو ک تو ماشین هم میتونست بکنه عزیزم رابطه جنسی داشته مطمئن باش مست هم باشه یک درصد دختر خالت اونجا چکار می کرد احتمالا دفعه اولشون نبوده

نه بابا کدوم عقد ؟کدوم آش؟کدوم کشک؟کدوم پشم؟الان به کسی که ما قبلا میگفتیم دوست پسر میگن نامزد ،به ا ...

اینجا بخاطر تعلیقی میگن نامزد

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

برو گمشو خسته نشدی اینقدر مزخرف و دروغ میگی؟الان سه روزه آب و غذا نخوردی پس چرا نمردی؟

گوه نخور بی شرف ل ن م حروم زادع بزار تعلیق بشم ولی زور بم داره سگی مث تو بگ دروغ میگی گمشو امام زمان اگ هست خدا اگ هست سرن سرت میارع فاطمه زهرا نابودت میکنه نثل من فقط همبن

ب نی نی یارم بگو

یک عدد دختر زبروزرنگم

واقعا فکر میکنی میتونی خوشبخت بشی با این مرد؟

دخترخالتم ب عمد اومده ب تو گفته و عکس نشون داده گول حرف نخور ب رفتار توجه کن دخترخالت از صدتا دشمن بدتره

خیلی ببخشید شما وقتی دوتا بچه اوردی شوهرت دم ب دقیقه پیش ایشون تشریف داره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

حتی خواهرتون ک بهترینتونه عزیزترینتونه پاش بیوفته خیانت میکنه بهتون

شما همونی هستی ک نامزد و دخترخالت بهت خیانت کردن و بعدم با هم ازدواج کردن و شمام ازدواح کردی؟

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤