2777
2789
عنوان

وکیلاا چقد پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 57 پست
هرچند سالش باشه تو داری وکیل رو تعریف میکنی یا صاحب برند رو ؟ 😂

کاش یکم سواد داشته باشی در مورد چیزی با اطلاعات درست حرف بزنی یه جوری فشار خوردی انگار گفته کارگر

یا بدجوری وکیل ها سوزندت....

خواهر شوهرم ماه پیش برای پرونده اش وکیل گرفته فقط برای یه وکالت ۵۰ تومن وکیلش گرفته ازش

وکیل با تجربه و قدیمی اتفاقا خیلی هم پرونده داره و پول

لایک نکنید 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یکم سواد داشته باشی در مورد چیزی با اطلاعات درست حرف بزنی یه جوری فشار خوردی انگار گفته کارگر یا ...

عزیزمهر روز که از این پرونده ها نمی گیرن بله خیلی از وکیل ها پولدارن خیلی هاشون اجاره دفترشون همنمی تونن بدن

دقیقااااونیکه من گفتمم ۴۰ سالشهه خیلی وقته کار میکنه

ایشون با ایموجی خنده فکر کنم حکایت لب خندون کو..پاره است

یه جوری فشار خورده و تخریب میکنه انگار حقوق میگیره .

لایک نکنید 🙏

😂😂😂 نه بابا من رشتم اصلا مربوط نبودهبعضی وکیلا وضعشون عالیه خب درست ولی چه ربطی به کل وکیلا داره؟ ...

منظور قشر کلی از اون جامعست نه همشون

و اینکه کمتر کسی میگه سوپرمارکتیا میلیاردرن چون اکثرشون اینجوری نیست در کل هر چیزی میگن منظور تک تک اون آدما نیست که

چشمحالا میشه از تاپیکم بری بیرون؟

اره عزیزم 😂 من رفتم ولی خیلی خندیدم اینجا مخصوصا اونجا که گفتی ویلا بزرگ و یه ماشین گرون و غرق در پول 😂😂 این ایموجی رو 🗿 زیر 15 ساله ها استفاده میکنن اینم یادت باشه دفعه بعدی سوتی ندی کوچولو

عزیزمهر روز که از این پرونده ها نمی گیرن بله خیلی از وکیل ها پولدارن خیلی هاشون اجاره دفترشون همنمی ...

اسی در مورد یکی از پولدارش گفته نه اون یکی

من خودم دوسال پیش برای یه پرونده پیش ده تا وکیل خانم رفتم همه بالای ۳۰ تومن میگفتن

اگه همشون در حد این بودن که اجاره دفترشون نمیتونستن بدن قطعا خیلی کمتر میگن که به نون شب محتاج نشن

لایک نکنید 🙏