2777
2789
عنوان

خواهرم واسم چیز میز میخره حلاله آیا

1157 بازدید | 93 پست

خواهش میکنم راهنمایی کنید

من شوهرم خسیسه یا بهتره بگم چیزی خودمو بچه هام هوس میکنیم نمیخره یا اگرم بخره از ۱۰ بار یبارشو میخره

بچمم خیلی شکموه همیشه هوس پیتزا یا ساندویچ یا الویه و یا همیشه بیرون رفتنی برامون بستنی یا بالقوا و ...میخره .همیشه خودش حساب میکنه .بچم همیشه به خواهرم میگه اون واسش میخره .خواهرم بیچاره خودشم دست و بالش تنگه اونجور نیس بگم پولداره یا چی ولی هرجور بوده واسمون میگیره .میخوام بدونم ایا حلاله یا نه چون بعضی وقتا واقعا خودمم عذاب وجدان میگیرم ....

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکمو چیه عزیزم؟ذات بچه همینه دیگه

میدونم خب اما ازاینکه به خواهرم میگه خیلی خجالت میکشم

خودم هیچوقت پول ندارم براش چیزایی ک دلش میخوادو بخرم نهایت خوراکی مدرسشو بخرم واسش

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

تازه بعضی وقتا عذاب وجدان میکیری؟

واقعیت دلیلی نداره هربار بچه هوس کرد چیری براش بخری جتما

شاید هر هفته خواست پیتزا بخوره خوب نیست براش

اگر داشتید خودت هم کار درستی نبود به همه هکس های بچه تن بدی

میدونم خب اما ازاینکه به خواهرم میگه خیلی خجالت میکشم خودم هیچوقت پول ندارم براش چیزایی ک دلش میخواد ...

طفلک واسه همینه به خالش میگه چون میدونه اون میگیره

خدا به خواهرت عمر باعزت بده

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه بعضی وقتا عذاب وجدان میکیری؟واقعیت دلیلی نداره هربار بچه هوس کرد چیری براش بخری جتماشاید هر هفت ...

هرهفته که نمیگه مثلا شاید دوماه یبار بگه پیتزا

ولی خب بیرون که میریم میگه سیب زمینی یا بستنی اما خب من پول اونم ندارم براش بگیرم خواهرم میگیره براش

با شوهرمم بیرون میریم بچم میگه فلان چیزو میخوام شوهرم یا خودشو به نشنیدن میزنه یا انقددر میچوخونمتون که باز سرازخونه درمیاریم یا میگه این چیزا واسه تو خوب نیست

طفلک واسه همینه به خالش میگه چون میدونه اون میگیرهخدا به خواهرت عمر باعزت بده

ممنونم عزیز دلم

هروز مدرسه مگه خوراکی بیرونی میبره؟

اره یه کیک و شیر یا یه چی پلت و کیک فقط

هرهفته که نمیگه مثلا شاید دوماه یبار بگه پیتزاولی خب بیرون که میریم میگه سیب زمینی یا بستنی اما خب م ...

هربار خوب نیست که بیرون میره چیزی بخواد

کلا عادت اینکه بیرون رفت حتما خوراکی بخره خوب نیست

هربار خوب نیست که بیرون میره چیزی بخوادکلا عادت اینکه بیرون رفت حتما خوراکی بخره خوب نیست

خب چیکار کنم این بچه اینجوریه دوس داره بیرون میریم به چیزی بخوره

فقط میتونم بگم قدر خواهرتو بدون

میدونم بخدا .خیلی هوامون رو داره

اره یه کیک و شیر یا یه چی پلت و کیک فقط

ببخشید نظرم رو میگم بچه ات رو لوس بار میاری

این خوراکی ها فوق العاده تغذیه مضرر هست واسه هرروز حالا گاهی اشکال نداره ولی صبحانه نون پنیر مربا عسل ساندویچ سیب زمینی

ما هم که داریم هرروز به بچه اینطوری صبحانه نمیدیم

و دیکه اجازه نده خواهرت براش بخره واقعت گناه داره خواهرت