kfdhjfd مدیر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 244 عنوان مرد بیشعور | مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 204 پست alon12eوای تراخدا این مرده من فکر کردم خانومه ازش مشاوره گرفتم چیکار کنم چطوری ازش میتونم شکایت کنم لطفا بهم بگین کلا بهم ریختم وای چرا نی نی سایت اینجوره انشاالله به بدترین درد دچار شه دیروز | 15:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kfdhjfd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 244 چی میگفت؟ اصلا من حیا داشتم سر یک موضوعی داشتم باهش حرف میزدم گفتم راحت باش اینجور وای دستام دارن میلرزن چون هیچ وقت با نامحرم حرف نزده بودم
death_note عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 69 تو هم مثل همونی برو بیرون شوهرت اهل ریسک نیست و ازش شاکی هستی چرا با بقیه دعوا میکنی🔥🌊
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 968 من که هیچ وقت نمیبخشمش چون اشکمو در اورد چوب خدا صدا نداره امید وارم خدا جوابشو بده من فکر کردم خانو ... مگه نزده بود مرد؟ خدایا شکرت بابت همه چیز...
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20955 من که هیچ وقت نمیبخشمش چون اشکمو در اورد چوب خدا صدا نداره امید وارم خدا جوابشو بده من فکر کردم خانو ... اره دیگه نمیفهمن تاوان چیو میدن پرو تر وشاکی ترم میشن از خدا لایک نکنید .توروخدا
kfdhjfd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 244 مگه نزده بود مرد؟ نه زده بود زن من دیدم یکی تو تاپیکش نوشته مرد بیشعور چرا داری درمورد این چیزا حرف میزنی فهمیدم مرده فقط گزارشش بزنین تعلیق بشه خدا که میدونم جوابشو میده
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 968 شوهرت اهل ریسک نیست و ازش شاکی هستی چرا با بقیه دعوا میکنی🔥🌊 خداروشکر شوهرم از صدتا خاله زنک مثل تو بهتره که توسایت بارداری میچرخی تا اشک یه خانم مثل اسی در بیارین خدا لعنتتون کنه جمع کن برو خاله زنک خدایا شکرت بابت همه چیز...
kfdhjfd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 244 اره دیگه نمیفهمن تاوان چیو میدن پرو تر وشاکی ترم میشن از خدا نمیدونم چجور وجدانی دارن اصلا مردا تو نی نی سابت چ میخوان
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 968 نه زده بود زن من دیدم یکی تو تاپیکش نوشته مرد بیشعور چرا داری درمورد این چیزا حرف میزنی فهمیدم مرده ... کثافتای آشغال مرد نیستن که خدایا شکرت بابت همه چیز...
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 968 نمیدونم چجور وجدانی دارن اصلا مردا تو نی نی سابت چ میخوان وجدان ندارن که😂😂 خدایا شکرت بابت همه چیز...
kfdhjfd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 244 خداروشکر شوهرم از صدتا خاله زنک مثل تو بهتره که توسایت بارداری میچرخی تا اشک یه خانم مثل اسی در بیار ... من که هیچ وقت نخواهم بخشیدش کارما پس میده انشالله
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20955 نمیدونم چجور وجدانی دارن اصلا مردا تو نی نی سابت چ میخوان اینایی که دنبال حرف زشتن بی هدفن گاهی معتادن .چیزی براازدست دادن ندارن .راهنماشونم فیلم های ناجور سازنده ازخدابی خبر هایی مثل خودشونه لایک نکنید .توروخدا
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 1523 نرهای بیچاره بیکار و علاف افتادن اینجا کاش یکم بجاش رو زندگیتون تمرکز میکردید اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت
mini_i عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 1523 من که هیچ وقت نخواهم بخشیدش کارما پس میده انشالله چی شده اسی چیکار کرده اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت
محبتااااااااااا عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 968 من که هیچ وقت نخواهم بخشیدش کارما پس میده انشالله نباید هم ببخشی کثافت رو تو که گناهی نداریحتما گزارشش بزن خدایا شکرت بابت همه چیز...
kfdhjfd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 244 کثافتای آشغال مرد نیستن که اینا نر هستن وای وای خیلی عوضی بوددد