2777
2789
عنوان

مرد بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 204 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تو چه زمینه ای مشورت گرفتی؟ 😐

بابا من فکر کردم خانوم نمیدونستم اقا چرا الان مردا شدن زن نمااا خدا لعنتش کنه کنه گفت اسمم مریم فلان مثل خانوما حرف میزد

درمورد رابطه گفتع من فکر کردم مساوره واقعا داره بهم مشاوره میده نگو این الان فهمیدم مرده

نمیدونستی هرکی میگه مشاورم مخصوصا مشاور ازدواج مذکره در پوشش زن ؟ و فقط بخاطر حرف های جنسی مشاور جازده خودشو ؟ این که کلا مشخصه تاپیک هاش گفته شمادرخواست بدید من قبول میکنم حرف بزنیم معلومه مرده ازنوع بی وجدانش ایناپیش خدا خیلی روسیاهن چون برده ی شیطانن

لایک نکنید .توروخدا 
درمورد رابطه گفتع من فکر کردم مساوره واقعا داره بهم مشاوره میده نگو این الان فهمیدم مرده

عجب مردا رد دادن همشون

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
نمیدونستی هرکی میگه مشاورم مخصوصا مشاور ازدواج مذکره در پوشش زن ؟ و فقط بخاطر حرف های جنسی مشاور جاز ...

من که هیچ وقت نمیبخشمش چون اشکمو در اورد چوب خدا صدا نداره امید وارم خدا جوابشو بده من فکر کردم خانوم باهش حرف زدم