2777
2789
عنوان

تازه نامزدا امسال اونایی اولین یلداییتونه قراره چیا براتون بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ سال پیش برام دو کیلو انار با افتخار اوردن چقدم منت سرم گذاشتنمامانمم چون مادرشوهرم خالمه. انارو ری ...

بردن ؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من پارسال نامزد بودم خرید لباس و طلا باهم رفتیم لباس پالتو بوت بافت کیف و کفش شال گرفتم با یدونه دست بند با میوه و کیک آجیل تزیین کرده آورده بودن و شمع و این چیزا و...امسال عقد قرار بود امسال هم بیارن که بردار ناتنی همسرم فوت شد که پس فردا چهلمش هست عمو خودمم چند روز فوت کرده دیگه یلدا نداریم فقط باز دوتایی میریم خرید لباس اگه بشه یه گوش واره چیزی هم میگیرم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

۶ سال پیش برام دو کیلو انار با افتخار اوردن چقدم منت سرم گذاشتنمامانمم چون مادرشوهرم خالمه. انارو ری ...

دم مامانت گرم😂😂واکنششون چی بود

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

ما رسم نداریمنمیدونم شوهرم اینا رسم دارن یا نهباید توقعی داشته باشم؟

اگه براتون خریدن که دستشون درد نکنه

نخریدنم مهم نیست انتظار نداشته باشین که یوقت ناراحت نشین

آدم به اندازه توقعش رنج میکشه از دیگران

اگه براتون خریدن که دستشون درد نکنهنخریدنم مهم نیست انتظار نداشته باشین که یوقت ناراحت نشینآدم به ان ...

جمله خوبی گفتید توقع رنج میاره کلا ادمای بهشتی صفت که درازای کار برادیگران منت ازار دخالت توقع نداشته باشند کمن

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده