2777
2789
من اصلا نشون ندادم میترسم. تو ظاهر خودمو میزنم به پررویی.

مرد وقتی میبینه با ایجاد ترس و محیط ناامن به خواستش میرسه متوجه میشه زنای دورش ازش میترسن حتی اگه ازش متنفر باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتک بزنی که اونممیزنه

حالا نه در این حد که بزنیش

توصیه نمیکنم ب کسی من رابطم دیگه نابود شده بود چیزای ناموسی میگف واسه همین قاطی کردم

ولی توعم ازش نتزس

قیافه میگیره نگات میکنه خب انقد نگا کنه چشاش چارتا بشه

چرا باید نقطه ضعف بدی دستش؟!حتی اگه میترسیوانمود کن نمیترسی

اون راه بدی رو انتخاب کرده برا پیش بردن خواسته هاش داره از این راه تورو کنترل میکنه

محل نزار وقتی خواس بترسونتت

نمیشه گفت ترس بیشتر بخاطر نداشتن جرئت مندیه منم متاسفانه اینجوریم چون از عصبانی شدن شوهرم خیلی میترس ...

منمهمش به خانوادم میگم میاید اینجا این بدش میاد نیاید.

چرا باید اونها نیان در حالیکه کلی خدمات به من وشوهرم دادن؟ این منصفانست که من از کسانی دور شم که انقدر خوبی کردم بخاطر اینکه میخوام از کسانی دور باشم که هیچ خیری برای من نداشتن همیشه فقط اذیت و ازار بوده؟

خودت چطوری هستی؟ میشه تعریف کنی یاد بگیرم؟

یعنی چی چطوری هستی

مثل ی ادم نرمال نه اون غوله ک ازش بترسی نه تو بچش

ازدواج کردین عزیزماااا ازدواج،شریک زندگی همید

مگه میخواد چیکارت کنه ک ازش میترسی،اصلا از چیش بترسی

داری نقطه ضعف میدی دستش

..🌴❤️

دقیقن مثل خودتم

اره بخاطر زندگیم بخاطر اینکه بی احترامی نشه

به خاطر بچها

ولی اسمشو ترس نمیزارم اسمش میزارم صبوری

چون اگه بخوام مثل خودش رفتار کنم دقیقن اون چیزی میشه که دشمنام میخان😏

بچه نیار حداقل تو با این حجم از بی عرضگی قراره چی یادش بدی؟مامانتو راه نمیدی خونه که آقا اخم نکنه

میگه چزا اون بیاد مال من نیاد؟

بابا مادر تو فقط اذیت و ازاره من اونو چیکارش کنم اخه؟ من هرباررمیبینمش تا چندروز مریضم.

منم بودم ولی الان بیشتر بیخیال شدم هنوزم تو دلم ترس دارم ها ولی کنترلش میکنم.ننه خودش میومد سه ماه ت ...

بچه دار شدی؟

هنوز میاد مادرش؟

مادرش اذیت نکنه عوصی نباشه خب بیاد ولی وقتی اذیت میکنن یکسره تیکه میندارن و سیاست میکنن تو کارمون چرا باید بیان اخه؟

این چه باجیه این از من میخواد اخه؟

تودیگه چندسالته؟از خودت بدت نمیاد؟

چرا از خودم بدم میاد.

کل عمرم همه کوببدن تو سرم. خانوادم منو اینجوری بار اوردن. یکساله شروع کردم به تغییر اما تغییر سخته زمان بره