2777
2789
عنوان

توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2753 بازدید | 191 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه تاپیک قبلم رو بخونی؟الان خودش ازم خواسته بخاطر هزینه عروسی و وسایل خونه یه مقدار صرفه جویی کنیم ...

من مراسم نمیگیرم ولی خونه داریم تکمیل میکنیم با خاطر همین باید یکم مراعات کنم .مراعات حدی داره نمیشه من پالتو نداشته باشم بگم دارم مراعات میکنم .مراعات ینی هزینه الکی حذف بشه .ینی مانتو داری نری یکی دیگه بخری .نه اینکه مانتو نداری بگی همون قدیمی و میپوشم

به نظر من اگر از همین اول عادت ندی بعداً هم نمیشه ، هربار به بهانه های مختلف ببرش حتی برای خرید روسری یا یه چیز کوچیک هم که شده

گاهی هم ازش درخواست کن که عزیزم داری میای میتونی فلان وسیله یا فلان خوراکیو واسم بگیری؟

یکی میگفت با همین عادتای کوچیک میشه رفتار و الگو ساخت🥲

منم تو عقدم و تو شرایط شما هستم ، دارم کم کم هم روی خودم کار میکنم هم روی همسرم😂ولی واقعا بعضی وقتا سخت میشه🥲

ببین تعادل بر قرار کن یه جوری رفتار نکن خودتو تیغ زن یا ولخرج نشون بدی مدیریت کن اون چیزایی میخوای ح ...

نمیدونم چطور تعادل برقرار کنم واقعا🥲

من تو مجردیم ولخرج بودم اصلا مدیریت کردن بلد نیستم

والا ما عقدمون اونقدر کوتاه بود که به نیاز نرسید . تجربه ندارم

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

یعنی همینطور اوکیه؟هر بارش در حد چهار پنج تومن شدمیشه لطفا تاپیک قبلمم بخونی نظرتو بگی

خوندم به نظرم خرج خورد و خوراک شما اونم شهر دیگه به عهده همسر شما نیست ...

اینا رو خانوادت باید بدن

شوهرت در حد لوازم آرایش و کادو و رفت امد های اضافه رو باید هندل کنه

واقعا هم مبلغی ک میده خوبه خریدم ک کرده دیگه واقعا شما باید هزینه ها رو مدیریت کنی

نمیدونم چطور تعادل برقرار کنم واقعا🥲من تو مجردیم ولخرج بودم اصلا مدیریت کردن بلد نیستم

خب دیگه باید یه جاهایی دست رو دلت بزاری

اندازه بودجه برنامه ریزی کنی و خرج کنی ...

به نظر من اگر از همین اول عادت ندی بعداً هم نمیشه ، هربار به بهانه های مختلف ببرش حتی برای خرید روسر ...

وای پس خوبه درکم میکنی

خوراکی و این چیزا رو هر وقت بخوام میگم و اونم کم نمیذاره

ولی مشکل اینه ما از هم دوریم و تعداد روزای کمی پیش همیم پس فرصت نمیشه هر وقت خواستیم بریم خرید

شماهم هر چند وقت یه بار درخواست خرید میکنی؟

برات پول هم میریزه؟

نه لباس بیرون

برای من که ماهی دوبار واقعا زیاده ولی شما که میخریدی بازم بخر

چون شوهرت درجریان خرجهات بوده و اومده گرفتت ، پس از لباس ها و وسایلی یا هرچی که قبلا میخریدی بخاطر اینکه خسیسه نگذر

💕🌸☘️🌹

مثلا یک هفته مونده به شروع فصل جدید بگو بریم خرید کنیم از شلوارو کت مناسب فصل تا کفش و جوراب و لباس خونگی و کیف و هرچی لازم داری بخر .

خوراکی هم که هر موقع دراومدی بخر واسه تو خونه ت مثه آجیل ، تمر و لواشک و شکلات و چیپس .....