2777
2789
عنوان

توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 191 پست
باید پول ماهانه بده دیگهنمیشه هرچی لازم میشه دستشو بگیری ببری بازارطبق درآمد و شرایط توافق کنین ماها ...

هر دو هفته پنج تومن برام میزنه ولی گفته این مبلغ شامل خرید و این چیزا نمیشه

ممنون که منظورتون با احترام رسوندین من با اصل صحبت شما موافقم ولی صحبت من اینه درحالی ک خرج مون باید ...

بله عزیزم، منظورم مثلا بیرون رفتن، رستوران رفتن و این قبیل کارها بود، وگرنه که وعده های غذایی خونه ی پدر و مادر که بله صحبت شما کاملا درسته و قطعا این چیزی نیست که دیگه از همسر مطالبه بشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه پدر و مادر نداریم که یه دیگه خرج شکممون بده شما خونه شوهرت هم رفته باشی بخوای بری خونه بابات نمی ...

بر منکرش لعنت که پدر و مادر داریم .

چرا حرف مفت میزنی کی حرف برنج و روغن و زردچوبه زد .

گفتم شکلات و چیپس ، حالا تو هی خودتو بُکش بگو نباید خرج کنه اگه اینطوری پس پدرتم دست کنه جیبش تو دوران عقد برات ماهی ۴ دست لباس بخره واسه زن شوهر دار 😏

بله عزیزم، منظورم مثلا بیرون رفتن، رستوران رفتن و این قبیل کارها بود، وگرنه که وعده های غذایی خونه ی ...

درسته بیرون رفتن رو منم کاملا وظیفه شوهر میدونم

یکی از کاربر ها میگفت بیرون میری بگو برای خونه هم خوراکی و.. بخره منظورم اون بود

وگرنه اصلا اشتباهه با شوهر بری مثلا رستوران و خودت حساب کنی

فکر کنم منظور دوستمون در مورد کسایی هست که تو عقد برای خودشون قوانینی دارن و حد و حدود رو رعایت میکن ...

عزیز رابطه ی کامل هم نباشه ، زن وقتی عقد میکنه مرد موظفه واسش خرج کنه ، اون مراسم عروسی که تو نظر شما و بقیه هست فقط و فقط یه ولیمه ست که به فامیل و دوست و آشنا داده میشه ، ازدواج اصلی همون عقدِ فدات

دعوا نکنید لطفا

امثال اینا مردا رو پر رو کردن ، یکی از کاربرا تاپیک زده بود که تو دوران عقد هست بنده خدا گفته هر ماه یه مبلغی بابت خرجی بهش بده ، شوهر الدنگشم گفته میخوای کمبودهای خونه باباتو با من جبران کنی ، آخه ایکبیری تو اندازه ی جبران کمبود نیستی

بر منکرش لعنت که پدر و مادر داریم .چرا حرف مفت میزنی کی حرف برنج و روغن و زردچوبه زد .گفتم شکلات و چ ...

از حرف زدنت سطح شعور نداشته شما کاملا مشخصه ...

بابامونم اگه دلش بخواد میتونه برامون بخره مگه ندار هستن یا سرپرستیمون بر عهده گرفتن ک شوهر دادن یادشون بره بچه ای هم دارن

شماها چون خونه باباتون نداشتن خرجتون کنن منتظر بودین یکی پیدا بشه بچسبین بهش وگرنه اینقدر براتون این مسائل عجیب نبود الانم برو با یکی درسطح خودت بحث کن چون شما اصلا تو ذهنت نمیتونه بگنجه خانواده ای بچشو دوس داشته باشه یا براش با دلخواه خودشون هزینه کنن

از حرف زدنت سطح شعور نداشته شما کاملا مشخصه ...بابامونم اگه دلش بخواد میتونه برامون بخره مگه ندار هس ...

سطح سواد و شعور تو و خانوادت در حدی نیست که این نیائلو بفهمین که من باتو بحث کنم سرش ، بابات فقط خواسته جا خوابتو عوض کنه خاک تو سر ، بابات خرج زن شوهردارو میده که دیگه برنگردی تو سرش از بس اخلاق داری

عزیز رابطه ی کامل هم نباشه ، زن وقتی عقد میکنه مرد موظفه واسش خرج کنه ، اون مراسم عروسی که تو نظر شم ...

عزیزم با احترام ، بله برای خیلی ها ازدواج همون عقده، ولی باز بستگی به فرهنگ شهر و خونواده داره.برای بعضیا دوران عقد مساوی دوران نامزدیه. در کل همه چیز بستگی به رسم و رسوم و فرهنگ داره.

بعضی ها نمی پسندن تو دوران عقد رابطه ی خیلی نزدیک رو.

عزیزم با احترام ، بله برای خیلی ها ازدواج همون عقده، ولی باز بستگی به فرهنگ شهر و خونواده داره.برای ...

چی بگم هر کس یه نظری داره ولی نامزدی کجا و اینکه اسم طرفین بره تو شناسنامه و صیغه دائم خونده میشه کجا

عزیزم ناراحت نشیا ولی به شوهرت حس تیغ زنی میدی اینجوری.هیچ وقت بین زن و شوهر نباید قانون و باید وجود ...

چرا حس تیغ زنی؟

من هیچ بایدی برای شوهرم تعریف نکردم

شوهرم همیشه میگه تو خیلی با درک و فهمی