2777
2789
عنوان

توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2933 بازدید | 191 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه زشتی ؟؟ 🙄اون وقتی پسر مردم بوده که فقط درحد خواستگار بوده ، الان زن گرفته و شوهر مردمه ، عقد کرد ...

مگه پدر و مادر نداریم که یه دیگه خرج شکممون بده

شما خونه شوهرت هم رفته باشی بخوای بری خونه بابات نمیگی دو کیلو برنج بخر برم اونجا

یکم پرستیژ خودتون حفظ کنید

مگه پدر مادر ادم محتاج هستن ک خرج شکم بچه ای هنوز خونشون هست نتونن بدن

البته استارتر شهر دیگه هست و هزینه ها با خودش کلا فرق داره جریانش ولی شما ها عقد میکنید باباتون میگه دنگ خودتو بده ؟

چه زشتی ؟؟ 🙄اون وقتی پسر مردم بوده که فقط درحد خواستگار بوده ، الان زن گرفته و شوهر مردمه ، عقد کرد ...

فکر کنم منظور دوستمون در مورد کسایی هست که تو عقد برای خودشون قوانینی دارن و حد و حدود رو رعایت میکنن، وگرنه کسانیکه رابطه کامل دارن که بله دیگه خرج کاملا با آقاست.

الان هر ماه چقدر برات خرج میکنه؟

بستگی داره ، چون همسر من خودش داره خونه میسازه

ولی بالای ۵ ، ۶ تومن بشه فکر کنم

دیگه به نسبت ممکنه کم و زیاد بشه منم خودم خیلی چیزا رو حواسم هست

مگه پدر و مادر نداریم که یه دیگه خرج شکممون بده شما خونه شوهرت هم رفته باشی بخوای بری خونه بابات نمی ...

عزیزم منظورشون کسانی هستش که تو عقد تا ته خط رفتن، در اون صورت ایشون درست میگه. اگه حد و حدودی رعایت بشه صحبت شما کاملا درسته.

بستگی داره ، چون همسر من خودش داره خونه میسازه ولی بالای ۵ ، ۶ تومن بشه فکر کنمدیگه به نسبت ممکنه کم ...

منم همسرم ازم خواست مراعات کنم بخاطر خرج عروسی و وسایل خونه.

ولی واقعا نمیدونم رفتار درست چیه. دچار نشخوار فکری شدم

ذهنم خیلی درگیر این قضیه شده

مگه پدر و مادر نداریم که یه دیگه خرج شکممون بده شما خونه شوهرت هم رفته باشی بخوای بری خونه بابات نمی ...

درست میگی

ولی فکر کنم منظورش شکلاتی پاستیلی چیزی بود.

عزیزم منظورشون کسانی هستش که تو عقد تا ته خط رفتن، در اون صورت ایشون درست میگه. اگه حد و حدودی رعایت ...

اصلا تا ته خط بری شما خونه بابات خرج شکمتو سهم میدی ؟؟؟

اینجوری یعنی بابام نداره حتی شکمم سیر کنه

ولییی وقتی خرج چیتان پیتانت بگیری یعنی مگه اگه زنتم خرجمم با خودته

من نمیگم اصلا خرج نگیری ک

ولی اینکه بری بیرون بگی اجیل بگیر برام خوراکی بگیر برام زشته خب

حداقل میری شهرتون مواد غذایی تاجایی میتونی باخودت از خونه بردار ببر ک اونجا کمتر بخری

من اینجا وعده های اصلیم رو دانشگاه میده

فقط دو روز در هفته غذا ندارم و البته صبحونه هم با خودمه

خیلی پول بابت خوراکی سوپرمارکتی میدم.🥲