2777
2789

اما شوهرم با خونوادم یکم ناراحتی شد دیگ نیومد خونه مادرم الان گله میکنم اون همش میپچونه حالا بهس گفتم نمیام خونه خواهر برادرت با مادرتم دیگ هیچ حرفی نمیزنم حالا تازه مادرم یکم زیاد زنگ میزنم میگه چرا مادرت انقد زنگ میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش گله میکنه ال شده با شده میگم بابا ولکن هرچی شده تموم شده منم دیگ ن خونه خواهر برادرش میرم ن با م ...

بگوووو حقت بوده هرچی بهت گفتن خانواده توام خیلی چیزا بمن میگن منم باید مثل تو قهر کنه بچه ننه نمک نشناس؟؟؟؟

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

عزیزم شما باید کاری کنی که مادرشوهرت پشتت دراد چونکه الان خونه اونا زندگی میکنید باهاش دشمنی کنی باهات دشمن میشه پشت شوهرت درمیاد اونوقته که زندگی برات جهنم میشه،بالجبازی هیچی درست نمیشه،برخوردت سفت و محکمت باید دربرابر شوهرت باشه نه مادرشوهرت ازطرفی اونا چکارکردن شوهرت اشتباه میکنه باید اونو خوب کنی و چونکه بامادرشوهرتم یجا زندگی میکنین کاری کن که مادرشوهرتم پشتت دراد و به پسرش تذکر بده،برو به مادرشوهرت بگو و پشت بندش بگو الان شما یه لحظه قضیه رو برعکس کنید خدایی نکرده من اینطوری کنم درحق شما خوبه؟خوب اوناهم مادرو پدرمن خواهش میکنم شما باهاش حرف بزنید و بهش تذکر بدین،بگو پدرو مادرخودم باشما فرقی ندارن من به همون اندازه احترام شما رومیگیرم و انتظار دارم شوهرمم درمقابل همینطور باشه،بعد چند وقت باشوهرت قهر وردار ولی در عوض به مادرشوهرت محبت کن

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

کارت بد هست چرا به خاطر کار بد شوهرت میخوای خانواده شو با خودت دشمن کنی و پیامدهاشو ببینی

دقیقا 👏🏻👏🏻

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

گ💐

عزیزی🌹😘❤️

عزیزم شما باید کاری کنی که مادرشوهرت پشتت دراد چونکه الان خونه اونا زندگی میکنید باهاش دشمنی کنی باه ...

میدونم اما اون چرا نگفت پسرم برو خونه مادر زنت وقتی زنت برا من کیک گل گرفته زحمت کشیده برو اونجا سر بزن

کارت بد هست چرا به خاطر کار بد شوهرت میخوای خانواده شو با خودت دشمن کنی و پیامدهاشو ببینی

ن من دلم نمیاد اما واقعا ناراحتم میکنه وقتی داداش همه با هم خوب هستن

میدونم اما اون چرا نگفت پسرم برو خونه مادر زنت وقتی زنت برا من کیک گل گرفته زحمت کشیده برو اونجا سر ...

نمیگن چون مادرشوهرن،باید خودت دستتو جلو بندازی گله رو بازکن پیشش بگو شماهم خودت مادری مادرمنم هستی احترامتو مثل مادرم دارم به کم هندونه بزن زیر بغلش،هرچن بخدا من مادرشوهرم خیلی گله همیشه پشتم درمیاد خدا ازش راضی باشه

نمیگن چون مادرشوهرن،باید خودت دستتو جلو بندازی گله رو بازکن پیشش بگو شماهم خودت مادری مادرمنم هستی ا ...

این پشت من نیست عزیزم تاپیکامو بخون میفهمی

این گله ام کنم باز حرف خودشونو میزنن

نمیگن چون مادرشوهرن،باید خودت دستتو جلو بندازی گله رو بازکن پیشش بگو شماهم خودت مادری مادرمنم هستی ا ...

همیشه میگه مقصر تویی مثلا من پیشش گریه میکنم نمیگه چته