2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2 و 200 تو حسابم هست

200تومن رو امروز باید بدم هزینه تیپاکس

اون 2 تومنو باید حفظ کنم تا اطلاع ثانی چون همسرم حداقل تا 10 روز دیگه حقوقی نمیگیره

خودم چقد پول دارم؟ 0 تومن🥲

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

یه کوجولو وضعت خوبه😂

نه بابا یه عالمه قسط دارم😂

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

امضات رو خوندم خیلی ناراحت شدم مامان قوی . بچهات قدرتو میدونن مطمئنم ❤

ممنونم عزیزم😢😢

خدا کنه از پس این اوضاع بربیام

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

میخوای توروهم گردن بگیرم🤣🤣

ای خدا هی میخوام هیچی نگم 😁خودم ۳۰۰میلیون دارم ولی تو حساب گنجه خوابه کسی خبر نداره کار هم میکنم ماهی ۶میلیون شوشویی هم مجبوره ماهی سه بده بهم ولی آنقدر زرنگم هیچ کی خبر نداره

2 و 200 تو حسابم هست200تومن رو امروز باید بدم هزینه تیپاکساون 2 تومنو باید حفظ کنم تا اطلاع ثانی چون ...

خوبه خواهر اون موجودی هس باز نگا میکنی امید میگیری اخر ماهه همه بی پول😂