2777
2789

از بچگی مادرم دوستم نداشت میگفت به عمه هات رفتی با اونا بحثش میشد میومد منو کتک میزد و جواب اونا رو به من میداد!!!! منو با لسم عمه م صدا میزد با تحقیر و تمسخر میگفت عمه فاطمه بیا سر سفرهیا میگفت عمه سکینه برو فلان کارو کن انقدر ازم کار میکشید کا نگو تمام دوران مجردی لباس های کهنه ی این و اون و بهم میداد اصلا لباس نمیخرید برام اصلا ها تو مدرسه خجالت میکشیدم از کفش هام تو مهمونی از لباس های کهنه م خجالت میکشیدم میرفتم یه گوشه تو جمع تو خونه پیش دوست ها پیش خواهرها و برادرها همه ش تهمت بهم میزد تحقیر میکرد حرفای زشت میزد انقدر اینطور رفوار کرد خواهر و برادزم از بچگی همون کارو کردن اونام همه ش مسخره میکردن چیزی اگه داشتم میدزدیدن ازم مصاحبه رفتم یه شرکت عالی تماس گرفتم که برم خواهرم گوشی و جواب داده بوده من نبودم اتاق بهشون گفته خواهرم جایی مشغوله کار و از دست دادم و ... دست اخرم ارثیه منو با همکتری مامانم بالا کشیدم و جلو جلو خونه رو زدن به نام خودشون

یعد ازدواجم همسرم خیلی خوب و مهربونه اما دستمون خالیه اما مادرشوهرم بدجنسی زیاد کرد وازارم داد... حالام بچه م مدرسه میره با هر کس دوست میشه میفهمم بعد چند وقت ازش دوری میکنن میگه مامانم گفته باهات بازی نکنم یا چیزای دیگه قسمت اونم تنهاییه در صورتب که دخترم خیلی مهربونه با بچه ها فقط تنهاس خاله دیده نه دایینه خواخر برادر داره امروز رفتم مدرسه دنبالش یه هدیه به دوستش ذاد منم اونجا بودم هدیه رو گرفت و با قیافه گرفتن از دخترم فاصله گرفت و فهمیدم مادرش گفته دوست نباشین چون با هم تو ایتا صحبت میکردن و فهمیدم مادرش چت و پاک کرده و سین نشدن پیام های بامزه دخترم ... خواستم بگم دختر ویس بده بگه چرا قهر کردی اما چیزی نگفتم ازین همه طرد شدن ها ازین همه بدبختی ها که یه عمر شب و روزش طول کشیده خسته م دیگه مگه تاوان چیو پس میدم خدا شاهده خیچوقت دل کسیو نشکستم چون خودم دلشکسته م خدا شاهده حلال و حروم همیشه رعایت کردم به هیچ کس بد نکردم حق من این نیس اخه خدا چرا به این ظلم ها پایان نمیده اخه چیکار باید بکنم

متاسفم برا تجربه های تلخت

تا حدودی تجربه هات شبیه منه، تو دوران مدرسه کسی باهام دوست نمی شد همیشه تنها بودم الان هم پسرم این مشکلُ داره در صورتی که واقعاً مهربونه و اصلاً دست بزن نداره. انگاری بعضیا تو تقدیرشون تنهاییه

متاسفم برا تجربه های تلختتا حدودی تجربه هات شبیه منه، تو دوران مدرسه کسی باهام دوست نمی شد همیشه تنه ...

ممنون از همدردیت باور کن انگار با چشم خودم دارم میبینم سرنوشت دخترم شبیه منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه تنها بودم از دست خانواده خیلی سختی کشیدم برات خیلی ناراحت شدم ولی یک چیزی می خوام بهت بگم ممکنه برات از بچگی دعا گرفته باشن نمی دونم تو سایت حرفهای نازنینا دیدی براش دعا گرفته بودن تو خونه بیرون بی دلیل کسی دوستش نداشت تا اینکه باطل سحر انجام داد مشکلش حل شد تو هم انجام بده یک دستورش ۴۷ روز روزی ۳ بار حمد ا بار توحید ۱بار فلق یک بار ناس

منم همیشه تنها بودم از دست خانواده خیلی سختی کشیدم برات خیلی ناراحت شدم ولی یک چیزی می خوام بهت بگم ...

خودمم شک میکنم گاهی اما من همیشه قران میخونم نباید اثر کنه روم دستورش دقیقا چجوریه؟

خودمم شک میکنم گاهی اما من همیشه قران میخونم نباید اثر کنه روم دستورش دقیقا چجوریه؟

دسرورش برات گفتم ۴۷ روز به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان رفع دفع تمام تلصم ها جادوها چشم زخمها حسودان و حسادتها این می شه نیتت ۴۷ روز روزی ۳ بار حمد ۱ بار توحید یک بار فلق یک بار ناس سعی کن یک بار شب یک بار روز بخونی. بعد ۴۷ روز دوباره نیت کن یک ۴۷ روز دوباره بخونه من الان دوره سوم دارم می خونم دعای صیفی صغیر رو هم هر روز بخون انشاءالله وضعیت بهتر می شه خدا به دل مهربونت نگاه می کنه