2777
2789
عنوان

مرد باید غیرتی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا تو عقده ای هستی

برو بشین سر درس و مشقات به جای رویاپردازی

به وقتش یه اسکلی پیدا میشه بیاد بگیرتت. ارضا شه تمایلات مریض گونه ت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ننه اخه تو خوشت میاد تا وقتی مال یکی دیگه هستی ارایش کنی به خودت برسی بقیه ببینن که چی بشه

اینی که شما میگی فرق داره . آدم سالم خوشش نمیاد با ی فرد پارانوئیدی و وحشی زندگی کنه 😑 علاوه بر اینکه غیرت هم اشتباه برات تعریف شده

چند سالته واقعا؟ جدی سوال شد برام

اگر زیر ۱۷ ۱۸ ایی اوکیه درست میشه ولی اگر ۲۰ و خورده ایی حتما برو پیش روانشناس

الهی به آرزوت برسی عزیزم ❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

اسی اینکه تو میگی فقط داستانش قشنگه تو زندگی اتفاق بیوفته برات زندگی بهت زهر میشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏