2777
2789
عنوان

بچه ها کسی اینجا هست با کاشت ناخونم نمازش رو بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون حرف زدن و ارتباط با پروردگار خودش خوبه میگن یه روز پیامبر رد میشدم بهشون گفته این جوون نماز میخ ...

كسي كه كاشت داره كه نجس نيست.

از نظر روحي ناپاكه. چون غسلش قبول نيست.

ولي نجس نيست.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الان ميخندي. يه روزي ميشيني گريه ميكني. اون وقت من ميخندم. اره

عزیزم نگو این حرفو خدا خودش تصمیم میگیره خیلیا به خاطر نماز عذاب نشدن شاید خداوند از حق خودش لطف کنه بگذره به جاش دعا کن خدا عشق نماز رو بندازه تو دلش گلم

نظری درباره صحبتای شما ندارمولی هرچی تو زندگی مهم نباشه به نظرم نماز مهمههمین نماز منو از خیلی گناها ...

تو قران هست. نماز جلو گيري ميكنه از فحشا و منكر. شما اثراتش رو ديديد. خوبه كه چشم بينا داريد

منم همینم خواهرم من از خدا خواستم منو گریه کن زهرا کن اونم کرد البته سر نماز نبودم به نظرم نماز نبا ...

من اصلا مذهبی نیستما ی وقت فکر نکنید خیلی تسبیح آب بکشم نه

ولی نماز رو میخونم و سعی میکنم آدم باشم

کمتر غیبت کنم پشت مردم صفحه نچینم

حسود نباشم

خیر خودمو و اطرافیانم رو بخوام

وگرنه به قول یکی از استادام ی الدنگ بیشتر نیستم😂

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
كسي كه كاشت داره كه نجس نيست. از نظر روحي ناپاكه. چون غسلش قبول نيست. ولي نجس نيست.

تو حرم امام رضا یه خانومی بود گفت غسل نداری برکت از خونه میبری البته من میدونم برا خودم گفت حلالش کردم ولی این حرفا خوب نیست باید بگیم اینطوری خدا میبینن به حرفش گوش کردی بیشتر از قبل به سمتت میاد

عزیزم نگو این حرفو خدا خودش تصمیم میگیره خیلیا به خاطر نماز عذاب نشدن شاید خداوند از حق خودش لطف کنه ...

من به بد نگفتم. اين خودش داره مسخره نماز ميكنه. ميگه ادماي مذهبي بي عقلن. مال زمان جاهليت هستن.

ببین بستگی به اعتقادات اون آدم داره و این فقط به خودش و خدایی که اون رو خلق کرده مربوطه

منم همین فکر رو میکنم نباید بگیم نههههه حتما قبول نیست نماز برای ما نیست که ما بخواهیم قبول کنیم نماز برای خداوند هست شاید دلش بخواد نماز اونو قبول کنه خداوند خودش گفته من از حق خودم شاید بگذرم شاید لطف کنند از حق خودشون بگذرند

من به بد نگفتم. اين خودش داره مسخره نماز ميكنه. ميگه ادماي مذهبي بي عقلن. مال زمان جاهليت هستن.

بزار مسخره کنه ولی شما که نباید مسخره کنی که خواهرم به جاش دعا کن خدا عشقش بندازه تو دلش گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

تو حرم امام رضا یه خانومی بود گفت غسل نداری برکت از خونه میبری البته من میدونم برا خودم گفت حلالش کر ...

خب همه اينا تاثير داره.

كسي كه واسه حرف خدا ذره اي احترام قائل نباشه،همون بركت كه از سمت خداست چه جور ميخواد وارد زندگي بشه؟

البته طرز بيان اون خانم مهمه. اما حقيقت رو كه نميشه تغير داد. غسل و پاك بودن بدن همه اينا مهمه.

خودمونو كه نميتونيم گول بزنيم