2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی داشتم

83 بازدید | 11 پست

من وسواس دارم الان نگید دیوونه ای بعرش شلنگو باز کن مجبورم اینکارو کنم چون غیر این صورت حس میکنم ادرار به رون پام باسنم همه جام ترشح کرده.یکی گفت قبل ادرار کررن شلنگو بذار جلوت بعد ادارار کن هرچیم بپاشه پاکه کسی اطلاع داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فایده نداره شدید ار از این حرفاست

منم مث تو بودم..از ی نفر پرسیدم توی صحن امام رضا پاسخ ب سوالات شرعی بود..بهم گفت ایا میتونی قسم بخوری ک واقعا ریخته؟؟؟گفتم نه..گفت پس بیخیال باش

منم مث تو بودم..از ی نفر پرسیدم توی صحن امام رضا پاسخ ب سوالات شرعی بود..بهم گفت ایا میتونی قسم بخور ...

میگم شدیدتر از این حرفاست اون روز حس کردم پاشبده بعد کسی در خونمونو زد نتدنستم مثل همیشه همه جامو اب بکشم رفتم درو باز کردم بعد اومدم مشت مشت میکوبیدم تو سرم گریه میکردم درکش واسه هرکسی راحت نیست

میگم شدیدتر از این حرفاست اون روز حس کردم پاشبده بعد کسی در خونمونو زد نتدنستم مثل همیشه همه جامو اب ...

اصلا فرض بگیر پاشیده..برو ی دوش ی دیقه ای بگیر کمر ب پایین بشور..نیازی به گریه زاری نداره

اصلا فرض بگیر پاشیده..برو ی دوش ی دیقه ای بگیر کمر ب پایین بشور..نیازی به گریه زاری نداره

خب هرروز دارم اینکارو میکنم چندبار دوش بگیرم بعد من کنکور دارم یه پام تو دستشوییه یه پام حموم باهم فکرم درگیر حالا کجا نجس شد کجا پاک شد.بدتر از اون مامانم میدونه وسواس دارم عوض کمک اگه خونه باشه ببینه دارم شستشو میکنم بیشتر اذیتم میکنه