2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با فست کنترل میکنم پرخوریم رو

دو سه روز فست باشم حس خوبی میگیرم دیگه دلم نمیاد پرخوری کنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من که انگار مسابقه چاقی گذاستن و باید اول بشم

هر رژیمی گرفتم نشد

تازه بم میگن قبل غذا یه کاسه سالاد بخور یه دیس سالاد خوردم اما اصلا سیر نشدم همون غذای همیشگی ذو خوردم تا سیر شدم

تغییر سبک زندگی و ورزش و ... کردم انگار نه انگار

الان دکتر بم متفورمین داد چون مقاومت به انسولبن دارم ببینم جواب میگیرم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
من که انگار مسابقه چاقی گذاستن و باید اول بشمهر رژیمی گرفتم نشد تازه بم میگن قبل غذا یه کاسه سالاد ب ...

اگه دنبال سیر شدن باشی اصلا لاغر نمیشی... من ۴۰کیلو کم کردم همیشه خدا گرسنه م ...گرسنه میخوابم گرسنه از خواب پا میشم هر چی میخورم رژیمی فقط ته دلمو میگیره

من که انگار مسابقه چاقی گذاستن و باید اول بشمهر رژیمی گرفتم نشد تازه بم میگن قبل غذا یه کاسه سالاد ب ...

اگه دوس داری قد و وزنتو بگو.

تا میتونید پیاده روی کنید .اگه شبا بتونی خوراکتو کنترل کنی عالی میشه.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

ببین منم همینطوزی بودم

تا رفتم دکتر فهمیدم کبد چرب دارم

مجبور شدم وزنم رو بیاریم پایین

هیچوقت فکر نمیکردم بتونم اشتهام رو کنترل کنم

چون پرخوری عصبی داشتم

ولی الان ۳ماهه ۶کیلو کم کردم عالی شده اندامم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اگه دوس داری قد و وزنتو بگو.تا میتونید پیاده روی کنید .اگه شبا بتونی خوراکتو کنترل کنی عالی میشه.

من با رقصیدن

و پیاده روی

باشگاهم نرفتم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اگه دنبال سیر شدن باشی اصلا لاغر نمیشی... من ۴۰کیلو کم کردم همیشه خدا گرسنه م ...گرسنه میخوابم گرسنه ...

ماشالا اراده.من 17 کیلو کم کردم دیگه کم میارم گاهی وقتا.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
اگه دنبال سیر شدن باشی اصلا لاغر نمیشی... من ۴۰کیلو کم کردم همیشه خدا گرسنه م ...گرسنه میخوابم گرسنه ...

منم همیسه گرسنم خواهر

فقط اون سالاد رو چون گفتن بخور قبل غذا سیر میشی امتحان کردم

وگرنه همه عمرم گرسنم یادم نمیاد اخرین بار کی یه دل سیر غذا خوردم

اگه دوس داری قد و وزنتو بگو.تا میتونید پیاده روی کنید .اگه شبا بتونی خوراکتو کنترل کنی عالی میشه.

شبا غذا نمیخورم یا در حد یه تخم مرغ ابپز

پیاده روی و باشگاه میرم

دبگه دکتر گفت چکارت کنیم حتما ژنتیکیه

سگ تو ژنتیکم