2777
2789
عنوان

شب یلدا میخوام جایی نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست
من میز یلدا هرسال میچینم خانواده میان عکس میگیرن پذیرایی میشن میرن باز ما میریم روز یلدا خونشون تا ش ...

خدارحمت کنه مادرت رو . چ عالی خوش بگذره عزیزم😊

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
خدارحمت کنه مادرت رو . چ عالی خوش بگذره عزیزم😊

سلامت باشی عزیزم خدا عزیزاتو حفظ کنه ممنون به شماهم خوش بگذره ولی بدون برای بچه هاست همش چون بچه ها دور هم بودن رو خیلی دوست دارن و منم حداقل این نعمت و ازشون نمیگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشی عزیزم خدا عزیزاتو حفظ کنه ممنون به شماهم خوش بگذره ولی بدون برای بچه هاست همش چون بچه ها ...

خوب میکنی گلم اما دختر بزرگ من اصلا خوشش نمیاد فامیل پدرش رو ببینه . کوچیکه ام زیر ۲ساله شلوغی رو دوست نداره . بخاطر همین چون حرف و حدیث نشه خونه خودمون رو انتخاب کردم و نمیرم جایی.

خوب میکنی گلم اما دختر بزرگ من اصلا خوشش نمیاد فامیل پدرش رو ببینه . کوچیکه ام زیر ۲ساله شلوغی رو دو ...

🥺🥺🤣🤣🤣چقدر ماشالله دختر بزرگت فهمیدست ......خدا حفظشون کنه پس دور هم کیفش و ببرین عزیزم خوش بگذره بههمتون

🥺🥺🤣🤣🤣چقدر ماشالله دختر بزرگت فهمیدست ......خدا حفظشون کنه پس دور هم کیفش و ببرین عزیزم خوش بگذر ...

اره متوجه رفتارا از بچگیش شده تو ذهنش مونده .هرچی میگم پدربزرگ مادبزرگتن و... میگه خوشم نمیاد .قربونت💚