2777
2789
عنوان

من خونه مادرشوهر زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست
چمادرشوهر خوبی ما باهم دعوامون شد مادرشوهرم ذوق کرد میخندید

تازه هروقت چشمام قرمز میشد میفهمید گریه کردم همش ارومم میکرد..

چرا اکثر مادر شوهرا انقد بدن اخه،شما باهم بحثتون بشه زندگیه پسرش خراب میشه وپسرش ناراحته..

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه هروقت چشمام قرمز میشد میفهمید گریه کردم همش ارومم میکرد..چرا اکثر مادر شوهرا انقد بدن اخه،شما ب ...

مثلا به شما چی میگه میگه تقصیر توعه اما هیچی نگو یا میگه پسرم بده فرانسه بهمانه

دمش گرم و مادرشوهری من همیشه مادرشوهرش میگه تقصیر توعه اصلانی یجوریع مثلا باهام حرف نمیزنه مگر باهاش ...

باید واقع بین باشن خب.

بهرحال پسرشون کامل نیس اخلاقای بدم دارن دیگه..

چقد بد🥺

آره متاسفانه اما خودش این پیشنهاد داد که کاش نمیداد خاک تو سرش اما من میگم کاری بهم نداشته باشن او ...

خوب حالا برین یه جای دیگه چه کاریه آخه هم شما راحت باشین هم اون بنده خدا هیچ مادرشوهری این وضعیت رو دوست نداره یعنی هیچکس دوست نداره

وای منم پدرشوهرم تازگیا فوت شده بعد دوماه خونه مادر شوهرم بودیم دعوام شد با همسرم تو اتاق بودم پتورو ...

مادرشوهرت قربون صدقه ت رفت؟؟؟؟

به حق چیزای ندیده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

مثلا به شما چی میگه میگه تقصیر توعه اما هیچی نگو یا میگه پسرم بده فرانسه بهمانه

تقصیر من نبود که شوهرم چون باباش فوت شده بود یکم شرایطش اوکی نبود زودرنج شده بود.

منم داشتم همینجوری اشک میریختم..

نه اومد گف ...همینجوریه اخلاقش.سعی کن اهمیت ندی و هیچوقتم جلوش کوتا نیای و..

اون نمیتونه پسرش رو بیرون کنه که تو ازش بخواه بگو هم مادرت در عذابه هم من

میخام اما انجام نمیده میگه صبر کن آخه مادرش اینجوریمون کرد شوهرم بیرون مغازه داشت گفت بیا تو حیاط من یک اتاق خالیه ی مغازه بزن بعد گفت برو بالای همون اتاق خونه بسازه اینم گوش کرد گفت بیا خونه مادرم تا ی مدت مقصر مادرشوهرمه اگر مغازه بیرون داشت شوهرم مجبور میشد بره از خونه بیرون الان انقد تنبل شده تا الان خوابیده