2777
2789
عنوان

من به این زن همسایه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 68 پست
وقتی توهین میکنن مگه عقل نداری دوباره میری؟ خوب بگو توله هات توهین میکنن منم نوکر بابات نیستم هرری

اون وقت مردم چشمم درمیارن یه دختر داشت همسن خودم انقدر اذیتم کرد افسردگی گرفتم حالا که ازدواج کرده بدتر پسرش هم که نگم از من کوچیک تره برمیگرده بهم حرف میزنه

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا مجرد اینم هی به من میگه بعلاوه توهین بچه هاش که به من میکنن

مگه خنگی دختر 😐

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
خب چندسالشه؟میگم شاید چون جوونی و اونم سن و سالش بالاست وسایل براش سنگینه

نه بابا خودش چنان سرحال کارمیکنه بعد یه پسرم داره ها بعد منو میندازه دنبال خودش میبره

نرو هرموقع گفت بگو نمیام بچهاش برای چی بهت توهین میکنن جوابشون بده همسایه هستا نه خاله عمه مامان برا ...

هی چی بگم بحث یکی دوسال نیست 21 ساله دعواهم کنی میشینن مظلوم بازی کردن دخترش که نگم یه زبون دراز بیتربیت وقتی حق بامنه اصلا کوتاه نمیاد

ما هم دقیقا ی همسایه ای داشتیم خیلی آدم گیری بود مدامم میومد خونمون اصلا انگار خونه یکی شده بودیم هی ...

نه دیگه دراون حدم نیستن

اون وقت مردم چشمم درمیارن یه دختر داشت همسن خودم انقدر اذیتم کرد افسردگی گرفتم حالا که ازدواج کرده ب ...

یا تو نرمال نیستی یا من 🤷🏼♀️ چرا باید مردم چشم تو رو دربیارن که نمیخوای نوکر همسایه باشی .چرا نمیزنی تو دهن اون پسره دندوناش بریزه تو شکمش و چرا مامانت این اجازه رو به زن همسایه و مردم میده 💀

آره دفعه قبل جوابشو دادم دعوا شد

پس کلا جواب نده غلام حلقه به گوش پیدا کرده مگه . والا ما دیدیم یکی به یکی کمک کنه ازش تشکر میکنن نه که توهین کنن اصلا دیگه قبول نکن عجیبه والا اولین باره میشنوم همسایه سر اینکه دختر همسایه باهاش بیرون نرفته دعوا کنه معلومه خیلی رو دادید خانوادگی

هی چی بگم بحث یکی دوسال نیست 21 ساله دعواهم کنی میشینن مظلوم بازی کردن دخترش که نگم یه زبون دراز بیت ...

هرکاری خواستن بکنن شمازیربارنرو چندبارکه جوابش ندادی دیگه بهت زنگ نمیزنه چرابلاکش نکردی