2777
2789
عنوان

من به این زن همسایه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 68 پست
مامانت هم باید جلوش وایسه یعنی چی دخترشو برای کلفتی میبره این ور اون ور خودت کار داری باید دنبال اون ...

مامانم خیلی جلوشون وایساد ولیدیگه باید بابام بیاد جلو دفعه قبل که پسرش بهم توهین کرد بابام میخواست بهش بگه ولیمن نذاشتم خودم بهشون گفتم دیگه حرف نزدن

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

بخدا خودمم خیلی زورم میاد تازه با دخترش قهرم بعد این میره واسه دخترش میخره من باید برا دخترش حملش کن ...

این دفه واقعا سر حرفت بمون نرو باهاش دختر بگو میخام به مامان خودم تو کارا کمک کنم نمیدونم مامانم بهم کار سپرده مامانم کمک لازم داره تو کارای خونه نمیتونم بیام بابا ولم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زد جواب نده، یا چند دفعه پشت سرهم بصورت خیلی واضح بپبچون. بگو دارم میرم خرید خونه. دارم میرم کل ...

میدونی مشکل کجاست ما خانواده آزادی هستیم مثلا اگه من برم بابام کاری نداره باید به بابام بگم که بهشون بگه من دوست ندارم دخترم رو با خودت ببری

چون این فکر کرده من آزادم دیگه هرجا بره باهاش میرم

دیگه باید دست به دامن بابام شم چون دخترای همسایه هم هستن ولی باباشون اجازه نمیده واسه همین کلیک کرده رو من

این دفه واقعا سر حرفت بمون نرو باهاش دختر بگو میخام به مامان خودم تو کارا کمک کنم نمیدونم مامانم بهم ...

آره همون چون فکر میکنه بابام بهم اجازه میده برم بیرون اینه باید منو همه جا ببره دیگه باید به بابام بگم که بگه من دوست ندارم دخترم رو ببری

بابت چی بچه هاش بهت توهین میکنن؟مگه کاری کردی

نه ولا نه کاری نه چیزی چهل تا دختر دوبر ماست پسرش کلاس هشتمه بعد به من توهین میکنه اون دخترا همه همسن خودشم کاری نداره میاد به من که ازش بزرگ ترم توهین میکنه