2777
2789
منم موافق حرفت هستم ولی خب گفتم دیر نیسوگرنه اینکه الان تو جامعه ما بعضی حتی با اینکه ۲۵ سالشون به ب ...

ببین . سازمان جهانی میگه ۱۸ سالگی بلوغ فکری هست . اینکه جوان هست و نپخته رو کار ندارم !! اونیکه تو ۲۵ یالگی نرسیده تو ۵۰ هم نخواهد رسید ! بعضیا ذاتا شیرین عقلن . کاریشم نمیشه کرد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حرفیه یاد گرفتید .من جات بودم ! چرا جای اون ؟! جای خودت ک هستی باش .. برو دنبال کار و هدف و ۳۰ ...

من بهش حرف بدی زدم؟! یا گفتم ازدواج نکن؟!

من گفتم بره ب طریق های مختلف وارد اجتماع بشه ك دیده بشه

اینجوری شانس ازدواجش میره بالا

خب هر کی بدبخت شده طلاق بگیره بره کار کنه مستقل بشه . هر چند الان میپرید بهم ک مگه الکیه و ازین چرتا ...

من دخالتی نداشتم نظر خودمو گفتم که این دوستمون فکر نکنه چون مجرده خیلی بدبخته.شما هم یه لیوان آب بخور زیادی تند نری اگه تو تاپیک شما اومدم نظر دادم حرفای شما درسته.

جالبه نظرتون اینه متاهلا آرزوی مجردی دارن !ولی به هیچ عنوان حاضر نیستید مجرد بشید !

پیچوندن حرفا رو خوب بلدی.منظور من این بود زندگی متاهلی سختیای خودشو داره این دوستمون فکر نکنه مستقیم میره تو بهشت برین.لطفا ریپلی نزن تمام.

پیچوندن حرفا رو خوب بلدی.منظور من این بود زندگی متاهلی سختیای خودشو داره این دوستمون فکر نکنه مستقیم ...

تو میپیچونی و پیچیدن به چشت میاد ! وگرن مجردی متاهلی نداره . همه سختی خودشو داره . نگی هم میدونن

تو میپیچونی و پیچیدن به چشت میاد ! وگرن مجردی متاهلی نداره . همه سختی خودشو داره . نگی هم میدونن

من گفتم شاید این خانوم نمیدونه که چنین سختیهایی هم داره.درضمن گفتم زیر تاپیک تو اومدم حق داری هر جور دلت میخاد صحبت کنی.یجوری حرف میزنی انگار رئیس نی نی سایتی.طبق خوش آیند تو باید حرف بزنیم