2777
2789
من جات بودم میرفتم دنبال یچیزی برا خودم هدف میساختم خودمو ارتقا میدادم حالا یا با یه هنر و مهارتی یا ...

چه حرفیه یاد گرفتید .من جات بودم ! چرا جای اون ؟! جای خودت ک هستی باش .. برو دنبال کار و هدف و ۳۰ ۳۵ شایدم ۴۰ ازدواج کن . با اصلا نکن !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کی ازدوهج کنم اخه لعتتی😭😭

کلا ازدواج خیلی کم شده به خدا من خودم تا سی و دو اینقدر خاستگار داشتم اصلا فک نمیکردم بمونم الان دختر از بیست سالگی میگه نکنه ازدواج نکنم اخه خیلی بده واقعا؛(((

هیچکس نیستتت

خب باید خودت دست و پا کنی

به امید خواستگار سنتی نمون

دایره روابط اجتماعیت و گسترده تر کن پیدا میشه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

ولی من همیشه خدارو شکر می کنم دوست پسر نداشتم و ۱۷ سالگی ازدواج کردم ،همیشه خدارو شکر می کنم و شوهرم ...

الان بهت میگن کودک همسر بودی و فلان ! ولی خداروشکر . منی ک ۳۰ رو رد کردم و مجردم و همه چی دارم خداروشکر . زندگی خوب متاهلی رو از سن کم ترجیح میدادم ک خب قسمت نشد

الان بهت میگن کودک همسر بودی و فلان ! ولی خداروشکر . منی ک ۳۰ رو رد کردم و مجردم و همه چی دارم خدارو ...

نه بابا ، مجبورم که نکرده بودن

بقیه هم هرچی میخوان بگن بگن برام مهم نیست😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

الان شوهر هم کرده بودی میگفتی کاش مجرد بودم از فشار اقتصادی که روی زوجای جوون که مستاجرن و هزارتا خر ...

خب هر کی بدبخت شده طلاق بگیره بره کار کنه مستقل بشه . هر چند الان میپرید بهم ک مگه الکیه و ازین چرتا ! بهانه میارید ک جدا نشید ! پس تو تامیک مجردا هم دخالت نکنید

عزیزم ۳۴سالمه مجردمواقعا حق داریهمچی ازدواج نیستاما درجامعه فعلی ازدواج مهمه

ازدواج ربطی به جامعه امروز و دیروز نداره ! یک نیاز هست . اونیکه این نیاز رو در خودش نمیبینه مجرد بمونه . ولی از نظر من هیچی به ازدواج خوب نمیرسه

دایرشو چطور گسترده کنممممم

دوستان جدید

محیط های جدید

آدم های جدید

لزوما قرار نیست با آقا آشنا بشی

شما دوستان دختر جدید پیدا کن از طریق اونا سر و کله آقایون جدید هم پیدا میشه

مثلا من باشگاه که میرم چند تا دوست مجرد دارم که به همکارام یا پسرای مجرد فامیل معرفی می کنم

یا مثلا برادر دوست باشگاهم قصد ازدواج داره برا آشنایی به دختر خاله م معرفی کردم

منظورم اینه لزئما قرار نیس با خود پسر آشنا بشی

گاهی آشنایی با یه دختر باب آشنایی با پسر رو باز میکنه

من خودم با دوست همکارم ازدواج کردم

شاید اگه من سرکار نمی رفتم و با اون همکارم آشنا نمیشدم هیچ وقت همسرم رو نمی دیدم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

منم ۲۰ سالمه و به ذهنمم همچین چیزی خطورر نمی کنه تازه خیلی بدمم میاد چیش خوبه😖

از خودش گف نه نظر شخصی بقیه رو !!! تو ک بدت میاد و نمیخوای و به ذهنت خطور نمیکنه ان شالله همیشه مجرد بمونی و به زندگیت برسی . اونیم ک دکسداره ازدواج کنه ان شالله بزودی بتونه ازدواج کنه