2777
2789
عنوان

چشم پاکه این پسر یا نه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 118 پست
من میگم حساس نباشبا ویژگی هایی ک گفتی فکر میکنن بعد ازدواج بهت وفادار میمونهقبل ازدواج ک مسئولیتی ند ...

یه حس شیشمی که شخصیت منو کامل گفته بود با چهره

بهم گفت در کل پسر خوبیه اما یه چیزایی هم درونش هست که یذره هم بیزون درز پیدا نمیکنه و راجع به همین مسائل جن.سیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه حس شیشمی که شخصیت منو کامل گفته بود با چهرهبهم گفت در کل پسر خوبیه اما یه چیزایی هم درونش هست که ...

منم خودم 90 درصد حسم درسته اینو تو تایپکام میتونی ببینی

و همین حسو که اون گفت کردم

ولی باور کن این خوبه بعد ازدواج بروز میده و با توجه به عقایدش فقط مال تو میشه

حسم میگه پسر گلیه

سر دیدن پو...ن بهش گیرندادم حتی خودمم گفتم دیده بودم یه زمانی اون جانماز اب میکشه انگار

😂😂😂😂چیکار پو رن دیدن هم دیگه دارین

همه دیدن حتی شده واسه یبار

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

چه حسی کردی؟

پسر خوبیه فقط آره دست فهمیدی فیلم میبینه و گرم مزاجه

و خیانتی ازش نمیبینی و چشمش حتی المقدور حفظ میکنه

خودت دیگه جامعه رو میبینی و فک کنم میدونی از 80 درصد مردا سالم تره

پسر خوبیه فقط آره دست فهمیدی فیلم میبینه و گرم مزاجهو خیانتی ازش نمیبینی و چشمش حتی المقدور حفظ میکن ...

خودش میگه هفته ای یبار خودارضایی داشته

حست چی میگه؟

و یه حس شیشم دیگه هم که حسش خوب بود گفت فانتزی محارم و غیرمحارم نزدیک داره ولی فقط فکرش

اسی از خنده ترکیدمتورو خدا معنی ذهنیت از جانماز آب میکشه برا ماهم بگو 😂😂حس میکنم من یه جانماز آب م ...

یعنی خودشو یوسف پیامبر نشون نده

همون چیزی که هست بگه

اره حست اینو درست گفت که از هشتاد درصد پسرا اوکی تره چون سمت دختربازی تاحالا نرفته و دوست دختر نداشته و ازدواجیه

سلام و عرض ادب.

عزیزم

هیچ مردی نمیتواند ادعا کند تا الان برای مثال شلوار تنگ پای یه دختر ندیده ،اما مهم دیدن نیست مهم اینه که در صورتی که دیدی زود چشمت را بگردانی و توجه ات را به جای دیگه جلب کنی.