2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 49 پست
فدات بشم من 19پارتنرم22

اوه او این که من پیامت و خوندم فک کنم این پروسه ۵ سال طول میکشه تا برسه به ازدواج درسته؟؟

نمیدونم واقعا فک میکنم که این همه مدت اصلا درست نیستش

منتظر موندن تو عقدم سخته چه برسه نامزدی

این همه اسمتون رو هم باشه بعد خدایی نکرده اگه یکیتون نظرش برگشت چی

نمیدونممم

من دلم میخواد نامزدیمون دو سه سالی طول بکشه🥲

من چون تجربه ش رو داشتم میگم که خوب نیست

بیشتر از 6 ماه رو تائید نمیکنم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم تو یه سنی باشیم که زود پشیمون میشیم از انتخابامون دوست بمونین شاید سال بعد تو پشیمون شدی شاید ...

متاسفانه شرایط نیس زیاد دوست باشیم شهرمون کوچیکه همه همدیگه رو میشناسن رفت و امد مشکله از طرفیم خیلی همو میخوایم و واقعا دیونه شدیم از این همهه دوری

متاسفانه شرایط نیس زیاد دوست باشیم شهرمون کوچیکه همه همدیگه رو میشناسن رفت و امد مشکله از طرفیم خیلی ...

امیدوارم حستون هم قبلا باشه هم تایید مغزی

اخه گاهی فرمون زندگی ما دست دله

اما امیدوارم تصمیم شما همه جانبه باشه

اوه او این که من پیامت و خوندم فک کنم این پروسه ۵ سال طول میکشه تا برسه به ازدواج درسته؟؟نمیدونم واق ...

حالا نامزدی رو من گفتم دو یا سه سال طولش بدیم گفت چشم ولی عقدو عروسی رو فکر نمیکنم دیگه اینجور بشه

حالا نامزدی رو من گفتم دو یا سه سال طولش بدیم گفت چشم ولی عقدو عروسی رو فکر نمیکنم دیگه اینجور بشه

اره بابا همین که کنکور قبول شدی ازدواج کن برو به نظره من

اخه همو که دوست دارید دیگه چرا خودتونو عذاب بدید

.بعضیا میگن دوست باشید من اصلا پیشنهاد نمیکنم

شما که از راه درستش وارد شدین

جرا حالا یهو به بیراهه برین

البته نظره شخصیمو و بقیه رو قضاوت نمیکنم

اره بابا همین که کنکور قبول شدی ازدواج کن برو به نظره مناخه همو که دوست دارید دیگه چرا خودتونو عذاب ...

انشاالله قبول بشم دیگه مشکلی نیست من فقط دلم میخواد نامزدی یکم طولانی شه مطمعنمم انقدر طولاتی تا4سال اصلاااا قبول نمیکنه

انشاالله قبول بشم دیگه مشکلی نیست من فقط دلم میخواد نامزدی یکم طولانی شه مطمعنمم انقدر طولاتی تا4سال ...

همین دوسال تو برا کنکور بخونی خودص بشه نامزدی طولانی

۶۰۰ روز کمه مگه

یا اصلا ۳۰۰ روز به حرفه مگه

اصلا بهونه نده دست اون بنده خدا طولانیش نکنین

ایشالله امسال یا سال بعد کنکور قبول بشی و تموم شه و ایشالله برید سره خونه زندگیتون

عزیزم صفر صفر نه معلومه توی این شرایط نمیشه! کمک خانواده هم هست منظور اینه خونمون تکمیل شه یکم شرایط ...

اسی همه اینا به خاطر اینه که ۱۹ سال کمه برای ازدواج توی رابطه نه ها ازدواج.

باید دوست بمونین و گرنا نهایت ۲ یا ۳ سال دیگه خدایی نکرده جدا میشین از قدیم گفتن زمان زیاد بین دو نفر دعوا میاره ناراحتی میاره اصلا طولانی مدت همه چیز رو به هم میریزه اما اگه دوست دارین نامزد کنین پس نهایت ۳ سال دیگه باید سر خونه زندگیت باشی