2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچتون واکسن پنوموکوک نزده نگران نیستید مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 95 پست
با چی بالا بردید؟

هر بچه ای با توجه به طبعش تدابیر متفاوته ولی یکسری ممنوعیات کلی پاییز رو رعایت کنید و چرک خشک کن بی رویه به بچه ندید همه چیز رو در طول سال استریل نکنید بچه حتما خاک بازی کنه مخصوصا در تابستان و...

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا چی بگم . هر کسی یه برداشتی داره از حرف من میکنه. ادامه صحبت ها رو بخونید بد نیست عزیزم

شما متوجه نشدید ببین من دارم میگم بچه که سینوساش حساسه والرزی داره هر نوع عفونتی براش خطرناکه چون فورا وارد سینوساش میشه چرک خشک کن نخوره وارد ریه و بعد خونش میشه این حرف فوق تخصص اطفاله ...

شما متوجه نشدید ببین من دارم میگم بچه که سینوساش حساسه والرزی داره هر نوع عفونتی براش خطرناکه چون فو ...

شما بعد بستری و حساسیت بچتون واکسن پنوموکوک زدی؟

نگران نیستی؟ باز خدا نکرده از بستری؟

هر بچه ای با توجه به طبعش تدابیر متفاوته ولی یکسری ممنوعیات کلی پاییز رو رعایت کنید و چرک خشک کن بی ...

عزیز لطفا کلی حرف نزنید بعصی بچه ها سینوساشون حساسه وهرنوع عفونتی باعث میشه درگیر بشن وباید چرک خشک کن لخورن پس بهتره بگیم مادران بچشونو ببرن دکتر اگه چرک خشک کن داد حتما بدن چون دکتر بهتر میدونه

من خودم پسر دبستانی دارم .سال قبل مهر و آبان دائم مریضی بین بچه های کلاس و معلم می چرخید .بعد از اون معلمشون به همه ی بچه ها اجبار کرد دستمال مرطوب و الکل همراهشون باشه .برای ضدعفونی مداوم دستها و میزشون .بعد از اون اوضاع خیلی بهتر شد .البته من با الکل موافق نیستم .اما امسال تو کیف پسرم یک بسته دستمال مرطوب گذاشتم و خیلی تاکید کردم قبل از خوراکی خوردن دستهاشو پاک کنه .چون بچه ها حوصلشون نمی گیره قبل تغذیه برن دستاشونو بشورم .این کار تا حد زیادی تو جلوگیری از مریضی موثره .

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

نه خداروشکر الان دخترم هفت سالشه چون همیشه سروقت میبرم دکتر و مشکلی پیش نمیاد

منم شرایط شما را دارم امسال تب شدید گرفت اصلا پایین نیومد خیلی میترسم باز پیش بیاد

عزیز لطفا کلی حرف نزنید بعصی بچه ها سینوساشون حساسه وهرنوع عفونتی باعث میشه درگیر بشن وباید چرک خشک ...

خوبه اولش گفتم برای هر بچه تدابیر متفاوته

بچه های من نیازی ب چرک خشک کن ندارن چون قبل اینکه بخوان نیاز پیدا کنن روشون کار میکنم اگر همه بلد باشن حتی اگر سینوسشون حساسم باشه میتونن بدون چرک خشک کن درمان کنن ولی خب استفاده از چرک خشک کن آسونترین راهه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پنوموکوک نزدی؟کلاس دومه؟بهتر شده ؟

نه نزدم چون از عوارضش ترسیدم کلاس اوله شش ماه اول سالداصلا مریض ممیشه دیگه وقت سرما اینم سرما میخوره ترجیح دادم بدنش بطور طبیعی با سرما مقابله کنه نخ با واکسنی که ممکنه بعدها عوهرضش مشخص بشه

نه نزدم چون از عوارضش ترسیدم کلاس اوله شش ماه اول سالداصلا مریض ممیشه دیگه وقت سرما اینم سرما میخو ...

دکتر گفت بزنی؟

منم ترسیدم نزدم الان همش نگران عفونت و بستری ام