سلام من یه هفته درگیر این مریضیم دیگه دارم دیوونه میشم همش تب و لرز بی خوابی بی حالی گلوم التهاب شدید داره تا الان چندین بار دکتر رفتم بی فایده توروخدا کسی تجربه ای نداره چی استفاده کنم خوب شم یا اینکه چند روز طول میکشه تا بهتر شم دیگه روانی شدم
باید دوره اش طی بشه. اب زیاد بخور که ویروس از بدنت خارج بشه. دمنوش زیاد بخور. تو چاییت زنجبیل بریز، زردچوبه بریز التهاب رو کم میکنه. روزی دو سه بار اب نمک قرقره کن زودتر گلوت خوب میشه.
سلام برای التهاب گلو یه شربت دیفن هیدرامین کامپاند بگیر و یه آمپول دگزامتازون خالی کن توش .و روزی ۳ بار باهاش قرقره کن و بنداز بیرون از دهنت. نخوری ها ! درجا التهاب و درد گلوت میخوابه
به داروخانه بگو میخوام این دوتارو برای گلو درد ترکیب کنم
منم مث شما. یه هفته اس گرفتم. دیشب دوباره رفتم دکتر گفت باید تحمل کنی تا دوره اش طی بشه. فقط مسکن و تقویتی و سرم برام نوشت. گفتم چرک خشک کن لازم نیست گفت نه چون اصلا سرفه هات خلط دار نیست. ده پونزده روزم طول میکشه خوب بشه
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
[QUOTE=404044196]اره بدتره دوره اش هم طولانی تره. یک ماه درگیری همین طوری. تنها راه حلشم سیستم ایمنیتو قوی کنی. مایعا ...[/QUOTE آره همش آب میخورمو مایعات