2777
2789
عنوان

یعنی چی این رفتارا

99 بازدید | 15 پست

بچها من چند وقت پیش با دوست پسرم شد بحثمون

من از ی چیزی ناراحت بودم خیلی توهین بدی بهش کردم

چندبار بهم ثابت کرد دوسم داره

من ی حرف خیلی بدی زدم که از قصد هم نبود گفت احترام همو نگه داریم عذر خواهی کن نکردم

بلاکم کرد 😕 چند روز بعدش رفتم پی ام دادم سیمش گفتم اشتباه کردم توهین کردم بهت

ولی اوکی نشدیم باز باهم🥲منم آخرین حرفم گفتم تو لیاقتت همون ج... هاست منم راجبش بحثی ندارم بسلامت .

دوماهه گذشته الان دیدم انبلاکم کرده شمارمو ذخیره کرده چون پروفش شخصیه

میدونم اشتباه از من بود پسر خوبی بود...چندین بارثابت کرد حسشو

بنظرتون هنوزم دوسم داره؟یا همینجوری سیو کرده

پسری که قیدت رو بزنه تموم شده اس

مهم نیست دیگه بقیه اش

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشو نگیر فاتحشو بخون . دوماه بی خبره ازت بیخیالش

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب اوکی چرا باز شمارمو سیو کرد و آنبلاک؟

هزاران شاید و دلیل میتونه داشته باشه که بازم مهم نیست و نباید بهش فکر کنی !!!

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

مغرور نباش و اگر اشتباه کردی بپذیر.اما ب نظرم پیام نده بهش اگر خودش بخواد میده

معذرت خواهی کردم ولی باز اوکی نشدیم

اره کاری ندارم ..ولی نه به جواب رد دادنش نه به انبلاک و شماره سیو کردنش

هزاران شاید و دلیل میتونه داشته باشه که بازم مهم نیست و نباید بهش فکر کنی !!!

خب من دوسش دارم که پیگیرم دیگه

بعد اون پی ام داد گفت نمیتونم تموم کنم باهات

که باز کلا شد بحث نشد اکی شیم

شماره سیو داشتن اصن چیز مهمی نیستپسرا یادشون میره پاک کنن همیننخواسته تو بلک لیست باشی ک هی چشمش نخو ...

اره ولی این اخلاقی که داره شماره هرکسی رو سیو نمیکنه

حالا بعد اون بارم ک مسیج دادم گفت نمیتونم باهات تموم کنم

ک کلا شد بحثمون اوکی نشدیم

خب من دوسش دارم که پیگیرم دیگهبعد اون پی ام داد گفت نمیتونم تموم کنم باهاتکه باز کلا شد بحث نشد اکی ...

رفتار های که داشتی نشون از دوست داشتن نیست و فکر میکنی دوست داشته

یه تاپیک دارم در مورد همین موضوع میتونی بخونی !

دوست داشتن به همراه احترام و ارزش و .. هستش خصوصا تو این دوره های اول آشنایی و رابطه !

به هر حال حتی فرض کنیم دوستش داری هم وقتی دو ماهه رها کرده یعنی تموم شدی براش و دیگه اون حس ایجاد نمیشه براش

پسرا مثل دخترا نیستند یا کلا نمیتونن فراموش کنند یا تصمیم بگیرن فراموش کنن دیگه اون حس قبل شکل نمیگیره

خصوصا وقتی مدل های مختلف بخش توهین کردی و رابطه رو تموم کردید !

رفتار های که داشتی نشون از دوست داشتن نیست و فکر میکنی دوست داشته یه تاپیک دارم در مورد همین موضوع م ...

ببینید من فحش یا توهین خیلی بدی نکردم

فقط دیدم طبق کارش دخترای زیادی دورشن یا درخواست میدن

ناراحت شدم گفتم از قصد اینارو گذاشتی همین!

بعد اینکه ایشون دوساله پیگیر منه

میشناسه منو دختر بد دهنی نیستم

درسته نباید میگفتم اون حرفو

ولی گفتم شاید همچنان یه حسی مونده باشه